上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

係山仔大把樓主係義工, 只有你唔係, 因你唔識貼馬喎! 點解無人回應, 因你從未提及一個馬名, 就算有都係死火馬.

附件

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.
點解因有條憨鳩仔唔知自己好憨撚鳩.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-19 10:38 AM 發表 查看引用來源

冇人回應仲未知點解、幫佢唔到:095::096:
因為無人可以幫到佢, 佢係憨鳩仔一名. 最傷都係佢啲家人, 無人聽佢支笛, 或者連家人都無.

附件

你條昂鳩仔, 唔去講道認真係世人的失敗.  不過最好唔好去做神父, 因為無得同條女上床架!

附件

有你把口令我好撚舒服
你條脷比你亞媽還好
你粉墨登場一定好傷
有腸肯定好過無得搶
你行快啲必定係好世界
死撚都好過毛主席個老婆
行開總好過死撚開喎

我對你的讚美點解盡在每行第二字, 因為無得解, 你係好撚憨鳩.

附件

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-20 04:05 PM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶

https://youtu.be/5IlxTZeCdKE

共你初初相識 那日暖洋洋
仲夏看斑馬與大笨象
大樹下又抱白綿羊 聽鸚鵡的歌唱
共你彼此欣賞 快樂我倆共常
求再與你相見 已變做願望
漫步驟雨下永心盡忘 聽鸚鵡的歌唱
難再 ...
小鸚鵡呀, 你唔會學似小鳥可以飛翔, 因你聽到同甘共苦時你會飛埋去聽歌唱喎! 聽完是否好涼快呀?

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-20 11:08 PM 發表 查看引用來源
[attach]12200703[/attach]
多謝兩位大師:041:
勁! 最聰明之處係慳君達星那一條飛, 這才是高手的本色.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-21 08:44 AM 發表 查看引用來源

大師,我有留心聽你書咖
所以去睇一個人怎樣去貼馬, 便知那一個人斤兩有幾多.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-21 08:53 AM 發表 查看引用來源

兩位大師,當然斤兩十足啦,我呢d只懂抄功課的,會好好跟你倆學習學習
賭馬想贏錢應唔係講斤兩, 係講現實, 所以現實主義者既人多數會懂馬, 如本質有正義感既人係唔適合賭馬, 因為太過有正義感. 我就係一個無神論既現實主義者, 因為現實主義者永不相信別人, 連雙親都係一樣.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆