上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-21 08:53 AM 發表 查看引用來源

兩位大師,當然斤兩十足啦,我呢d只懂抄功課的,會好好跟你倆學習學習
亞樂, 以前你上我FB我無回應你時已知道你是一個賭馬高手啦!

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

絕對不是,只可說係中意馬仔娛樂,同有興趣學習赢馬仔,但我算係抄功課能手:096:
抄功課一定要懂甚麼是賽後結果為模式, 因為可以套用在下一次賽事中, 因為模式唔係咁多人懂得甚麼是模式.

麻甩佬係唔需要理會甚麼係宇宙中的事, 只要理會條女乳罩中那對波有幾大, 同是甚麼型號就得啦! 因為要懂得甚麼型號同Size才可以送禮架!

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-5-21 11:20 AM 發表 查看引用來源

呢樣好難,要跟大師學習,賽後模式:041:
賽後模式根本上好簡單, 為甚麼呢件馬會輸, 為甚麼呢隻馬會贏, 睇吓時速, 尾段時速這同樣是一同模式. 正如萬眾力得再出好難有馬同佢跑, 這都是一個賽後模式. 賽後模式就係留黎備用.

又話八成命中率, 又話宇宙有一成智慧, 麻甩佬最緊要係要睇條女對波有幾成重, 就可知道將來奶水有幾多喎!

附件

一課前句
官人(官人我要)
煽情(跣到條女一仆一碌)
限紅(怕多人贏得太過多)
離席(無力自然要離席)

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-24 02:41 PM 發表 查看引用來源
R6 1-3-6-8
勁! 金莊令.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-24 04:58 PM 發表 查看引用來源
出埋片推介金莊令、只可惜第2!

但會員都中正Q!

[attach]12202446[/attach] [attach]12202447[/attach] [attach]12202448[/attach]
[attach]12202450[/attach]
勁! 老劍好勁喎! 可惜上口孖寶唔係威威心得, 皆因金莊令馬主係勇冠王成員, 不過好彩頭場亞摩食得出, 同樣係勁揪.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-27 03:54 PM 發表 查看引用來源
Treasure in song

https://youtu.be/RWHVh3PlO7I

Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I don't show tree sing

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show ...
是否沉硬.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-27 04:59 PM 發表 查看引用來源

是否沉硬.
都似係鬼佬碌野都似一啲.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆