上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-27 02:42 PM 發表 查看引用來源
R5 3-6-8-14
勁! 中哂.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-6-28 09:46 AM 發表 查看引用來源

我尋日又偷雞加多三場,不過信你仲多過信我自己:013:
[attach]12216450[/attach] [attach]12216451[/attach] [attach]12216452[/attach]
勁! 可以叫做賭神囉! 次次都有錢贏, 唔多見.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-6-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

早晨矮大師!我全不識波的!係抄劍大師同其他高手心水抄埋一碟!我只係一個抄功課能手!絕不是賭神:041:
其實係賭場有幾多人學似你一樣可以周不時贏錢, 唔係賭神係乜喎!

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-6-28 10:38 AM 發表 查看引用來源

其實呢個世界有無賭神我就唔知,不過我就知無不勞而獲,所以我有好認真去做功課,其中一樣係記下高手,旺人,甚至明燈(如咸華,屎健)的記錄,再比對賽果(我馬前課做十小時,馬後課又用十小時)
再找出適合我自己的投注(最后我選擇 ...
全對, 賽前功課, 賽後功課更加重要, 因賽前有賠率跟, 賽後功課本是根, 賽後模式一定要跟到足.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-6-28 04:12 PM 發表 查看引用來源
托劍大師鴻福,繼續連勝,期代第三口:041:
[attach]12216545[/attach] [attach]12216546[/attach] [attach]12216547[/attach] [attach]12216550[/attach] [attach]12216548[/attach] [attach]12216549[/attach] [attach] ...
賭神又再來!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-1 11:24 AM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶

https://youtu.be/4V7LXprxh7c

齊鼓掌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌
齊鼓掌 歌聲唱今晚開心唱請欣賞
人喜快慰熱情又放量 人人陶醉熱情狀
雙雙對對共欣賞

熱烈地彈琴熱烈地唱
歌聲多奔放個個喜氣洋洋
飲多 ...
喜氣綿綿正好眠,
明日升雞唔會雞,
賀快高勁高要賀,
易搶谷勝菜要瘋.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

喜氣綿綿正好眠,
明日升雞唔會雞,
賀快高勁高要賀,
易搶谷勝菜要瘋.
喜氣綿綿正好眠, (喜氣綿綿)
明日升雞唔會雞,(明日升輝)
賀快高勁高要賀,(勁快步)
易搶谷勝菜要瘋. (怡昌福星)

引用:
原帖由 Phpop 於 2020-7-1 01:19 PM 發表 查看引用來源
[attach]12217564[/attach]
勁! 臨場跟得到.
易搶谷勝菜要瘋.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-1 01:41 PM 發表 查看引用來源
多謝兩位大師:041:
[attach]12217568[/attach]
賭神又嚟啦! 勁!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-14 01:22 PM 發表 查看引用來源
久違了的8串1再重現、不負社員的所望。

[attach]12222576[/attach] [attach]12222577[/attach] [attach]12222578[/attach]

[attach]12222579[/attach]
老劍, 你好似著咗件10號球衣咁款, 勁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆