上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.6k

R6 英之星 心多多 同樂日 軍威振
現場見神仙蔡已經背有駝, 鬥心應無以前咁強.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-19 03:02 PM 發表 查看引用來源
勁中WP!

[attach]12127256[/attach] [attach]12127257[/attach]

12-14條Q本來過萬!PQ本來280倍!

[attach]12127258[/attach]
勁! 亞沈條靚食糊, 周三那件鑽飾神聖應有飛落架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-19 03:13 PM 發表 查看引用來源

呢隻全勝今次比我吼到正、佢唔系淨識一千既、36倍落到23倍、好在再溝補損失:014::096:
今場認真係同樂日, 前三名都係一家親, 傳盛沈條靚, 同樂日係亞沈熱門馬, 獎金大王同主馬又係亞沈養過, 一家親無講錯喎! 獎金何仔谷閘第一, 不過閘唔係沙田才是高招.

R8 勁駒 奇妙星 忠心美麗 健康在望

R9 百勝龍 精算風暴 年年旺 錶之智能

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:24 AM 發表 查看引用來源
King of Lantern 又來了:096::096::014:

[attach]12127554[/attach]
呢條藍田之友都無提錯, 賠率都同分秒差不多, 應多得佢唔少喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:28 AM 發表 查看引用來源
其實都幾易搵到食!

[attach]12127555[/attach]
佢應改姓叫有, 名幾準. 不過我唔知這張是甚麼報紙嚟架?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:45 AM 發表 查看引用來源

其實我好明白佢地心態、要專揾D前二馬、輸左大把人陪、同埋理論上機會高D!不過貼士最緊要不用問責:096::096::014:
最重要唔會有人問佢哋既屎忽窿有幾窄? 好似按地量提供同樂日為貼士, 唔洗問阿貴都知道一定唔會W得, 因為上下孖寶都係亞拉機會馬喎! 下老威同分秒喎! 所以大部份都唱佢係屎坑華, 講賽後評慢吞吞, 大部份係用馬會賽後賽後報告照講. 唔話佢係屎坑華都唔得啦! 不過唔好怪, 大部份人都唔知自己講乜, 提供貼士是甚麼喎! 只知道生得仔女既人就係叫亞媽囉!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:34 AM 發表 查看引用來源

有名你叫、太揚:096:
係對的, 叫太揚, 唔好太過揚.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 11:49 AM 發表 查看引用來源

PK搞咩得四場上!盜墓D馬又唔多覺強!餘下梗系益小澤圓同毛田囉!
呢條仆街係局內人, 皆因亞拉五件佢無份上陣, 係好明顯知道此五件貨中只有一件有機會馬, 就係青年才進. 其他四件機會頭馬好微, 所以佢只取四件貨上陣, 都係貴精不計多.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆