上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
268  221.6k

10場2,6,9,10

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-23 10:18 PM 發表 查看引用來源

有人告訴我、我比貼士D老友、好多都瘋狂落飛着燈、淨必妙星已有十幾個WS來祝賀!今日已有必妙星同輪倚人、我一般只給十零個人、當中應有人再傳開去、D人說信這樣的貼士好過甚麼內幕、馬房、馬主等有關人士、因為呢D ...
你都唔說我知:032::032:

睇來我又要上山學法

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 05:15 AM 發表 查看引用來源

此姓是後姓、本來還有別姓、詳情不便在此透露、有朝一日我和你退隱深山再促膝閒聊、此處就留待黑仔主持大局吧。
不可以, 小弟沒你咁勁

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 12:51 PM 發表 查看引用來源
老羊、待出了賠率、pm你幾隻品評。
我又要,

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 02:35 PM 發表 查看引用來源
老羊常言道、每次賽事一般只許爆2-3場、近排有幸捉到、遠至傳盛、獵狐、鑽飛鷹、近至真勇士、必妙星!

走失左路路通、燈胆等等。
你又說得對,好在我之前都有聽羊兄說每次會爆2-3場,我先有時候足到冷馬,同人事關係都好重要

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 03:13 PM 發表 查看引用來源

不敢、老羊、你估我唔知你更是冷門高手:071:
全對,羊兄先係高手

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-24 07:34 AM 發表 查看引用來源

黑仔係冷門客, 係現時熱門下, 好難主持大局架! 我想我還有十年要在山仔紥營, 希望大家可以玩多十零年啦!
羊兄說得對,沒你們2位,我什麼都不是:026:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-25 08:15 AM 發表 查看引用來源

如果亂咁捉冷門就唔係高手, 老彭三寶中二寶都可以捉得到, 肯定係冷門高手, 因為唔係咁多人可以睇得到. 黑仔勁! 因為前4馬係人都可以捉得到, 只不過在前4內, 同主各和無乜分別, 後7內係好少有人可以捉得到. 捉得到 ...
我捉到都係剛剛睇羊兄同劍兄先捉得到

劍兄你可以pm我嗎:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆