上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
54  221.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 02:56 PM 發表 查看引用來源

勁! 又中四重, 點夠你玩呀?
兩位大師,無言感激:041:

再次多謝兩位大師

三連中:041:

多謝劍大師(波馬高手)
跟你赢完波再赢馬跟住再赢波
社友的福氣,感恩:041:

多謝劍大師(波馬高手)
跟你赢完波再赢馬跟住再赢波
社友的福氣,感恩:041:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-28 09:41 AM 發表 查看引用來源

恭喜、你偷雞加多ㄧ場不守紀律:096::096::071:

我就小本經營:095::096:

[attach]12216448[/attach] [attach]12216449[/attach]
我尋日又偷雞加多三場,不過信你仲多過信我自己:013:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-28 09:59 AM 發表 查看引用來源

勁! 可以叫做賭神囉! 次次都有錢贏, 唔多見.
早晨矮大師!我全不識波的!係抄劍大師同其他高手心水抄埋一碟!我只係一個抄功課能手!絕不是賭神:041:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

其實係賭場有幾多人學似你一樣可以周不時贏錢, 唔係賭神係乜喎!
其實呢個世界有無賭神我就唔知,不過我就知無不勞而獲,所以我有好認真去做功課,其中一樣係記下高手,旺人,甚至明燈(如咸華,屎健)的記錄,再比對賽果(我馬前課做十小時,馬後課又用十小時)
再找出適合我自己的投注(最后我選擇了玩四重)之后硏究出四重彩的驄明投注!近幾季算也小小成績
其實玩四重彩删去燈水馬,再從高手心水選胆,拖多幾隻腳,不中亦不遠
我寫大段廢話,希望大家不要盲跟貼士,因現今香港揾錢好辛苦,要想多加外快,必要花心機,共勉之
完,不喜勿插:041:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-28 10:49 AM 發表 查看引用來源

全對, 賽前功課, 賽後功課更加重要, 因賽前有賠率跟, 賽後功課本是根, 賽後模式一定要跟到足.
剩係两位大師的功力,我學倒一两成已好滿足了:041:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-28 11:51 AM 發表 查看引用來源
S1-1 6-10-11-15
恭喜😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆