上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.4k

劍中有劍有中劍 險中有險友重險
道內有道有內道 場內有搶憂袋長
馬中有馬有中馬 人中有人休種籘
圈內有圈有內圈 倦內有倦友奈捐

引用:
原帖由 劍山白 於 2019-12-31 07:21 PM 發表 查看引用來源
再生債主、扶歌寄意!

https://youtu.be/bkBil0eCMiA

對抗命運 但我永不怕捱過去現在 難題迎刃解
人生的動畫蘸上悲歡愛恨 描畫世上百千態
控制命運 任我巧安排 看似夢幻 凡人難盡瞭解

人間的好景 給我害身破 ...
對正冥通, 但我永不會貪
鬥過名駒, 難提情場無計
文生的名駒照上幾好已近
描畫馬場百千態

一課前詩
動碰仍長仍碰動 龍鳳情祥秤奉聾
常較量力量較常 上校彭定康較當
童幼謀事謀幼童 同有友交有右痛
刀怕明懼明怕刀 都柏名駒明怕刀

勁力威龍孭飛孭到足比潘狗, 今次潘狗會否還盅呢?  因肥仔係都柏林親自入貨啩!

引用:
原帖由 劍山白 於 2019-12-31 10:21 PM 發表 查看引用來源

童幼幼快收搏入Q!
試閘都輸比名駒, 何妨同主馬又養係老妖處. 小心中招.

引用:
原帖由 劍山白 於 2019-12-31 10:28 PM 發表 查看引用來源
pk 好耐冇同輪椅人影相啦!

[attach]12115681[/attach]
唔係無, 剛剛急屎而已.

附件

R1 上校 都柏名駒 龍鳳情祥 旋風腿

R5 綠尚飛馳 大軍閥 玩得好 陽明秋秋

R6 怡昌寶寶 百勝龍 遨遊戰士 新強勇駿

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-1-1 06:02 PM 發表 查看引用來源

我都係呀,估唔到佢咁快開齋
屎前無例可以一上場就開齋, 不過有東哥照住, 零舍唔同, 皆因東哥同佢老豆係老友喎! 所以幾條友仔一早散Band便知是甚麼一回事.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-1 04:39 PM 發表 查看引用來源
好在追返!

[attach]12115955[/attach] [attach]12115956[/attach]
勁! 14檔都比你吼到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆