上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-20 09:15 PM 發表 查看引用來源

呢條仆街係局內人, 皆因亞拉五件佢無份上陣, 係好明顯知道此五件貨中只有一件有機會馬, 就係青年才進. 其他四件機會頭馬好微, 所以佢只取四件貨上陣, 都係貴精不計多. ...
仆街應覺得佢主要對手係實惠老細個袋那件貨. 皆因十三係壓力場已贏過二件, 如能贏三件係壓力場就表明實力雄厚, 有機會可以取代神仙既位置, 應財源滾滾來.

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-1-21 08:43 AM 發表 查看引用來源

哇,劍兄,睇見流晒口水喇:003:
寧長肥, 不消瘦, 食得穀, 多幸福.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-21 07:09 PM 發表 查看引用來源
自助日本料理$208加一!清酒梅酒汽水飲品任飲。

[attach]12128350[/attach] [attach]12128351[/attach] [attach]12128352[/attach] [attach]12128353[/attach] [attach]12128354[/attach] [attach]12128355[/attach]  ...
$201+1, 應唔係任飲任食喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-21 08:45 PM 發表 查看引用來源
咁既騎王賠率、唔爆都難!

[attach]12128495[/attach]
我都有一點唔明, 為甚麼輝哥排序在第三位, 但係賠率又會係7倍?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-21 06:15 PM 發表 查看引用來源
阿拉丁推介!又系見紅!
1檔好易塞死!

[attach]12128338[/attach]
多多雖然係大熱門, 不過對手應唔少, 因為落飛呢場好平均. 所以多多頭馬應有多危.

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-1-22 02:16 AM 發表 查看引用來源

第七場:071::071::071:
會否係信和其中之一隻呀?

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-1-22 08:28 AM 發表 查看引用來源

咁係咪預期輝哥最多一件
有奸鳩出營, 又點會只有一件呀? 不過有人話比我知, 大奸鳩去過周不時佢想走佬.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-22 09:51 AM 發表 查看引用來源
點解隻上中下同程輕鬆贏過四次、一換人就咁冷落!
其實好簡單, 因為贏馬唔係亞拉就係潘狗, 舌頭又怎能比呀?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-22 08:10 AM 發表 查看引用來源

寮國觀光!
去布吉應好過去老撾, 因老撾無美女喎!

附件

R1 蒜頭爺爺 活力得勝 神馬飛揚 靚籐王

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆