上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
1.5k  221.2k

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-20 03:45 AM 發表 查看引用來源
多謝劍大師,豐富的宵夜,社友的福氣,感恩:041::uf08::013:
[attach]12224181[/attach] [attach]12224182[/attach] [attach]12224183[/attach]
恭喜!今次全中!:131::071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-20 06:37 AM 發表 查看引用來源

好似呢條飛買前係無研究過, 下次同等機會, 應投注2串1x2, x2, 或2串3, 所以賭得多時學得多, 唔好就要改, 改到好為止, 唔係為甚麼要去賭呀?
原來圓形仲好玩過四脚、唔使企系站頭做木頭!

引用:
原帖由 ray030873 於 2020-7-20 10:39 AM 發表 查看引用來源
[attach]12224225[/attach]
[attach]12224226[/attach]
多謝劍大師無私分享:036:
勁!

呢位香島小劍山仲犀利、將條6串1加多一場又全中!

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-20 01:50 PM 發表 查看引用來源

勁,有個劍字都禁勁,我都諗翻個劍的名字:041:
叫劍隊長:096::096:

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-20 03:17 PM 發表 查看引用來源

但好似改唔倒名
開新A/C咪得囉、千祈唔好改埋D十九站站長、企死你:071::096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-20 07:12 PM 發表 查看引用來源

佢現時個名唔錯, 係隊長喎! 唔係酒樓部長喎! 我今日出帖多過五個, 起出範圍, 已經移走, 所以要等明天才可出新帖. 站長唔係企撚死係斬撚死喎!
咪能攞遮撐呀!:096::071:

堅料遊戲中、有人信我圓形買料:071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-20 10:18 PM 發表 查看引用來源

老劍, 我係第一次睇這個圖, 我都唔明甚麼是水位. 請教. 係美職足球那一場. 受讓平手/半球是甚麼.
水位我刀不懂、可能系高水同低水之分。

至於受讓平手/半球即是例如主隊受讓平手/半球、客隊讓主、如客隊要全勝、要淨勝1球先得。如和局則輸一半、平手就退$即是走盤、而讓主隊半球則輸左半個盤。

去左侵侵靈異館、佢地派$比我叫我走:071::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆