上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.4k

R5 南莊加寶 智力寶 超趣 傳奇

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-15 08:27 PM 發表 查看引用來源

R5 南莊加寶 智力寶 超趣 傳奇
如果超趣係有誠意去馬的話, 紅旗星將應同樣有一定表現才對.  所以唔一定係南莊可以加個寶.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-15 08:06 PM 發表 查看引用來源
R4 鴻圖巨星 靚紫荊 永益善 藍海策略

碌野呢場食唔出的話, 又唔可以接寶, 那件太陽威威一定要有好表現.
雖然巨星不能拉寶, 太陽威威一定要去接隔沙寶呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-15 09:51 PM 發表 查看引用來源

雖然巨星不能拉寶, 太陽威威一定要去接隔沙寶呀!
件又係熊又點可以去接寶啦, 口孖寶得4.2倍喎!

R8 和氣生財 閃電精靈 跳出世界 萬眾之力
何良上幾場有飛而食唔出, 照睇萬眾好難排除萬難, 萬眾一心了!

R9 好好學習 一拍即合 育馬妙星 紅星

如果好好唔去學習, 銀河飛馬有權埋位.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-16 07:55 AM 發表 查看引用來源
咁樣買法真系唔鼓勵!其實=4倍總投注、有幾多個三萬、錢多就冇計🤣

[attach]12125355[/attach]
應唔係太陽威威那一場喎!

馬場至尊 美麗傳承
號令馬場 莫敢不從
乳罩不出 誰與爭鋒

搓車繞金鐘有幾多重
修例又卻是誰所種
中台兩不分, 愛中偏有恨,
恩怨同重
郎情妾愛只卻有真金銅
成日只許讓錢跟錢袋中
難忘妳天真我偏偏失暈
相對難共
錢如天叫妳改褲
唔要改妳要胸湧
要吊妳亦難吊也不可
妳要平胸

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-17 01:45 PM 發表 查看引用來源
和情人共進午餐、一樂也!

[attach]12126123[/attach] [attach]12126124[/attach] [attach]12126125[/attach] [attach]12126126[/attach] [attach]12126127[/attach] [attach]12126128[/attach]
和情人共渡雲雨也是一樂也, 希望唔洗亞哥幫手啦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-17 02:09 PM 發表 查看引用來源

當然不用大哥哥、小弟弟仍雄風猶在:014::096:
燎靠血來充
血靠腦來控
腦靠人去勞
人靠錢來養
錢靠老頭來
老靠人保養

藥王孫思邈養生十三式,  一招半式都要學得識.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆