上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  221.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 07:14 PM 發表 查看引用來源

開左竅、飛上金星都仲得!
係同路人上望果件明君

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 06:49 PM 發表 查看引用來源
講明狼有乜差池、分分鐘比佢燒死!

[attach]12135403[/attach]
tvb員工既中介人好似從未贏過壓力場, 唔同亞少, 3勝壓力場, 應燒唔死架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

tvb員工既中介人好似從未贏過壓力場, 唔同亞少, 3勝壓力場, 應燒唔死架!
霞姨:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 07:53 PM 發表 查看引用來源

霞姨:096:
小姐妳唔洗咁傷心咁會變得好醜樣呀! 你老豆見妳成日要聽聞屎, 始終同看更李割席
亞姐妳將架車噴到紅噹噹, 是否賀新年呀?
娘家婦女: 東伯你今次件貨好似樣, 我哋是否可以撒嬌, 不過撒嬌有時都要夠霸道.
林仔, 我哋班領隊已經無啖好食, 大部份遊行社差不多要執豆了!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 08:20 PM 發表 查看引用來源

小姐妳唔洗咁傷心咁會變得好醜樣呀! 你老豆見妳成日要聽聞屎, 始終同看更李割席
亞姐妳將架車噴到紅噹噹, 是否賀新年呀?
娘家婦女: 東伯你今次件貨好似樣, 我哋是否可以撒嬌, 不過撒嬌有時都要夠霸道.
林仔, 我哋 ...
十三叔會唔會同搖搖溝通下:071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-6 09:19 PM 發表 查看引用來源

十三叔會唔會同搖搖溝通下:071:
應係同神仙溝通一下才對, 請靠近我先.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 09:33 PM 發表 查看引用來源

應係同神仙溝通一下才對, 請靠近我先.
二仔底好難w!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 09:47 PM 發表 查看引用來源

二仔底好難w!
全對, 此神仙不同前神仙, 神仙都難救!

如果要周身唔好蘇, 一定要食得飽才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽, 最主要都係朕下都有份出嚟參賽, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎!

馬友私下問我為甚麼咁快就折返, 我原要遠行, 所以要下山, 可惜簽證不批, 唯有再上山, 又因以前係兩個山跳嚟跳去, 好費時, 應唔係故步自封, 係移步就峰, 過去鄰峰紥營, 雖然一山不能藏二胡, 不過二胡只有二弦才拉得響, 所以寨主敬請見諒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆