[其他] 一個超勁高手竟然再次出現究極體賭神哥超進化

收藏  |  訂閱
30  15.6k

一個超勁高手竟然再次出現究極體賭神哥超進化

哈哈~~~~~~開定POST先

今晚我要超進化 ~~~~~~~~~超究極體賭神哥出現

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-19 04:31 PM 發表 查看引用來源
今晚我要超進化 ~~~~~~~~~超究極體賭神哥出現
今晚就要你柒下 ~~~~~超柒碌既柒頭哥出現

引用:
原帖由 澤西1991 於 2020-1-20 07:21 PM 發表 查看引用來源

今晚就要你柒下 ~~~~~超柒碌既柒頭哥出現
你講野真係好撚好笑~~~笑撚到我無佐隻大牙

樓上果個真係唔知我係香討第一高手~~~~~~~~~黎到UWANT簡直係大家既福氣~~~~~~我係香討一日最少面對一隻抽水狗~~~~十年一共面對佐3千幾隻抽水狗

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-21 09:16 AM 發表 查看引用來源
樓上果個真係唔知我係香討第一高手~~~~~~~~~黎到UWANT簡直係大家既福氣~~~~~~我係香討一日最少面對一隻抽水狗~~~~十年一共面對佐3千幾隻抽水狗
我先係香討第一高手 今個月一幻打到上十八萬

引用:
原帖由 澤西1991 於 2020-1-21 02:20 PM 發表 查看引用來源

我先係香討第一高手 今個月一幻打到上十八萬
你錯佐~~~~~~~~我直程係味輸過

好撚悶~~~~~~E度好似自己同自己講野~~~~~~~~哈哈哈哈~~~~~~~~~~

ON撚99~~~~~~~佑一日~~~~~~~~~唔想再出街做野返工~~~~~好撚想自殺~~~~~~~~完全俾人強姦佐我既時間 強姦埋我既專鹽~~~~~~~自專~~~~~~~~~我果度做野真係超級恐怖~~~~~~日日做野俾人恐嚇~~~~~~仲要俾人小
去得香討多我發覺香討有臭味~~~~~~仲要係好撚強烈既臭味~~~~~~~~返誼UWANT有香味

買佐好7多SWITCH GAME~~~~~~~可惜最終到係阻唔到我賭波~~~~~~~~~佑唔到最後到係會賭番波~~~~~~~~~~人生真係計番唔開心既日子永遠多過開心既日子好多~~~~~~~~~~~~如果唔係~~~~~~~點會甘多人賭波

前往最後回覆