馬場旅行團之WP攻略

收藏  |  訂閱
31  221.1k

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-15 04:32 PM 發表 查看引用來源
留名先
隊長, 我都要留名先.

師兄, 聽閒話兄都係另開一個Post係好事, 唔係壞事, 各師各法都係好架! 係討論區平台唔係一較高下的地方, 最重要係贏到錢才是終極目的.

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-2-15 02:53 PM 發表 查看引用來源
提供 wp入貨精選
師兄, 博士剛剛發聲要慢慢才能跟上大隊, 所以你既精選唔好出咁多, 可以出吓副選應酬一下班兄弟.

引用:
原帖由 吉吉盧1412 於 2020-2-15 06:44 PM 發表 查看引用來源

只不過樓主!出下心水!都無打算分高下既地方!
人望高處, 這一點心態係唔會無架! 有雄心才會得心應手, 何妨同錢銀有關既野添.

[quote]原帖由 吉吉盧1412 於 2020-2-15 08:10 PM 發表 查看引用來源

其實師兄!應該唔好出會好點!非事搞到要鬥甘! [/q
其實師兄有咁多支持者, 唔係聽你一言就會唔出貼, 就算佢肯佢班支持者都唔會肯啦! 洗濕個頭, 不如照洗落去, 至多唔用咁多洗髮精.

引用:
原帖由 吉吉盧1412 於 2020-2-15 11:31 PM 發表 查看引用來源
一齊攞馬會錢!目標!唔駛理人!
趷路小弟弟, 好似你講野多過樓主喎! 此地是馬評天上, 應提供啲好野給班兄弟. 係馬唔係口水喎.

引用:
原帖由 吉吉盧1412 於 2020-2-15 11:29 PM 發表 查看引用來源
其實太多人誤會你啦!但最重要攞馬會錢!
趷路小弟弟, 應係你誤會別人, 根本上無人會誤過樓主, 你日子尚淺, 要成名要學樓主一樣出貼, 唔係出咁多聲架! 這叫做洗版.

引用:
原帖由 吉吉盧1412 於 2020-2-15 11:31 PM 發表 查看引用來源
一齊攞馬會錢!目標!唔駛理人!
趷路小弟弟, 世上最聰明既人永遠只會聆聽別人的說話, 永遠好少會出聲架! 如果想做聰明既人就唔好出咁多聲, 因出得聲多自然錯漏百出架! 如想發聲的話, 一定要一雷天下响.

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-2-15 02:53 PM 發表 查看引用來源
1場 2開心人生 黃金機會
2場 5翡翠鳳凰 開齋在望
3場 11天天精彩 相當有力爭勝
4場 2高大威猛
5場 1時時精彩
6場 2美麗滿分 排十三檔 內無快馬 小心一放到低
7場 2爭分奪秒 呢隻盃 想要好耐
9場 14福逸 質素超級
10 ...
黃金機會, 頭威頭勢, 勁!

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-2-16 12:37 PM 發表 查看引用來源

矮佬兄?唔好笑我
勁即是勁! 能貼一件中一件, 認真唔少野. 希望各師兄弟好好學到野啦!

前往最後回覆