矮佬之道0531 R11牛角仔 道道 幸運快車 莫浪求

收藏  |  訂閱
30  2.9k

矮佬之道0531 R11牛角仔 道道 幸運快車 莫浪求

矮佬之道0531
馬前課之預測
亞燦明明被人蝦
奸佬達唔係十二少
上天下地要銅金
荊軻賜車上太空

我對今晚全泥宴無哂靈感, 所以要休息一晚, 現提供有誠意之馬匹供參考:

Tips not provided on site
R1 深愛 無價寶 宜春之星 金剛石
R2 執到笑 埼豐 喜盈運 向前看
R3 珍珠鳳凰 翡翠劇院 陽明滿滿 怪獸都市
R4 二郎 逍遙自在 蒙古王 精算閃擊
R5 旋里多彩 如真如假 鱷臨天下 超然
R6 忠心美麗 好友益 天地人 真勇士
R7 翡翠福星 中華之光 威震天 天天精彩
R8 公証福將 軍力勁 超誠寶寶 勝賢
R9 平海飛星 好運 佳運來 旅英福星

東哥得勢不饒人, 已經爬上第二位, 確保條女無得同老妖爭冠, 呢招夠狠啩!

東哥得勢不饒人, 有把新劍又卜定亞拉上, 你話馬場內唔係大家都係一家親你都唔會信!

附件

真係唔好唔信有東方無窮人. 和坤會睇嚟搓旗搓到季尾. 所以近排東哥同神仙非常之合拍, 皆因有個亞拉存在.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-28 07:58 發表 查看引用來源
真係唔好唔信有東方無窮人. 和坤會睇嚟搓旗搓到季尾. 所以近排東哥同神仙非常之合拍, 皆因有個亞拉存在.
肥仔良,
連續3匹大熱門,都豬畀大哥東,
1晚幫佢孭重咁多飛! 幫東哥破處!
認真係少見,甚至係一個記錄!

佢哋有乜私下親?
床下底,開乜房?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-28 10:03 發表 查看引用來源

肥仔良,

佢哋有乜私下親?
床下底,開乜房?
佢係咪明知摸頭失業,下季無得玩!

肥仔良,
諗住搵定靠山,
一晚擦足3次鞋,孭足3場飛,以表忠誠?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-28 10:12 AM 發表 查看引用來源

佢係咪明知摸頭失業,下季無得玩!

肥仔良,
諗住搵定靠山,
一晚擦足3次鞋,孭足3場飛,以表忠誠?
賭馬仔, 你有無發覺東哥近排同神仙行得好埋, 肥仔孭飛係必然, 最明顯唔係佢, 係賀年. 照睇周日都有回報喎! 棄何仔那件你點樣睇呀?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-28 10:03 AM 發表 查看引用來源

肥仔良,

佢哋有乜私下親?
床下底,開乜房?
賭馬仔, 你覺得肥仔文孭咗幾場, 那件艮志騰雲今次機會如何? 你有甚麼睇法, 因上次騰雲孭比亞拉贏馬喎! 今次機會如何呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-28 10:20 AM 發表 查看引用來源

賭馬仔, 你有無發覺東哥近排同神仙行得好埋, 肥仔孭飛係必然, 最明顯唔係佢, 係賀年. 照睇周日都有回報喎! 棄何仔那件你點樣睇呀?
棄何仔边件?有眼力?

前往最後回覆