一想到六十六十, 夢想唔成金都唔得啦! 一想到夢想成金唔想到爸巴閉都唔得啦!

收藏  |  訂閱
2  608

一想到六十六十, 夢想唔成金都唔得啦! 一想到夢想成金唔想到爸巴閉都唔得啦!

一想到六十六十, 夢想唔成金都唔得啦!  一想到夢想成金唔想到爸巴閉都唔得啦! 一想到夢想成金, 又怎可能忘記超凡夢想呀? 一見到夢想成金, 又點會少咗亞摩呀? 這一連串都是聯想, 無IBM又怎可能有聯想喎! 電腦即是電既腦, 比人腦好好多.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-1 07:33 AM 發表 查看引用來源
一想到六十六十, 夢想唔成金都唔得啦!  一想到夢想成金唔想到爸巴閉都唔得啦! 一想到夢想成金, 又怎可能忘記超凡夢想呀? 一見到夢想成金, 又點會少咗亞摩呀? 這一連串都是聯想, 無IBM又怎可能有聯想喎! 電腦即是電既 ...
我記得年前超凡夢想贏短馬頭、你重注勁中!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-2 07:18 AM 發表 查看引用來源

我記得年前超凡夢想贏短馬頭、你重注勁中!
老劍, 你既記憶力才是超凡, 我一點印像都無, 我只知道我無厠紙用時就會想起馬場四勇士. 老劍, 寶馬既記憶力都唔差, 能夠記得誰是星洲車神.

附件

前往最後回覆