臨近季尾焦點對賭馬黎說都幾重要, 甚麼是焦點, 正如東哥泥地盲門是其一, 兩條包尾大班又是焦點之一, 亞拉同狗仔之爭又是焦點之一, 老妖同東哥爭冠都係.

收藏  |  訂閱
12  3.3k

臨近季尾焦點對賭馬黎說都幾重要, 甚麼是焦點, 正如東哥泥地盲門是其一, 兩條包尾大班又是焦點之一, 亞拉同狗仔之爭又是焦點之一, 老妖同東哥爭冠都係.

臨近季尾焦點對賭馬黎說都幾重要, 甚麼是焦點, 正如東哥泥地盲門是其一, 兩條包尾大班又是焦點之一, 亞拉同狗仔之爭又是焦點之一, 老妖同東哥爭冠都係. 所以打後都會以此為取馬的目標喎!

附件

大師:想請教下你青心星睇法,另外龍船可不可以追多

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-6-2 03:22 PM 發表 查看引用來源
大師:想請教下你青心星睇法,另外龍船可不可以追多次
心星現時去到孖寶殺手飛, 誠意十足十, 不過射龍船口孖寶咁熱, 應唔睇好.

劉仔: 我件百家樂你哋都敢郁, 梗係唔想過年啦!

PS: 如果我係狗哥的話, 一定無心聲可講. 又唔係未做過呢味野.

附件

感謝大

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-2 03:18 PM 發表 查看引用來源
臨近季尾焦點對賭馬黎說都幾重要, 甚麼是焦點, 正如東哥泥地盲門是其一, 兩條包尾大班又是焦點之一, 亞拉同狗仔之爭又是焦點之一, 老妖同東哥爭冠都係. 所以打後都會以此為取馬的目標喎! ...
一講到焦點, 銀亮之星明晚又是焦點之一, 不過唔好開心住, 因為唔係冷門喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-2 03:44 PM 發表 查看引用來源

一講到焦點, 銀亮之星明晚又是焦點之一, 不過唔好開心住, 因為唔係冷門喎!
近排都有一個焦點就係屎忽蘇同水手行得好埋, 雖然水手已入籍南非, 不過對屎忽大感興趣, 因為屎忽都唔要靠哂狗仔了!

附件

其實我覺得青心星係可以輸的, 皆因最重要一點就係新丁唔係狗仔個大靠山, 雖然都同方仔扯上一點點關係.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-2 04:23 PM 發表 查看引用來源
其實我覺得青心星係可以輸的, 皆因最重要一點就係新丁唔係狗仔個大靠山, 雖然都同方仔扯上一點點關係.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-2 03:47 PM 發表 查看引用來源

近排都有一個焦點就係屎忽蘇同水手行得好埋, 雖然水手已入籍南非, 不過對屎忽大感興趣, 因為屎忽都唔要靠哂狗仔了!
肥文員工: 郭大俠, 文哥叫我攞件衫比你, 你唔好掛住同屎忽係咁傾啦! 因為四個轆都好緊張佢哋隻馬架? 下次再出我都會投佢一票呀!
郭大俠: 你返歸話比肥哥聽, 我會試好呢隻馬, 再出我都想有派彩架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-2 04:23 PM 發表 查看引用來源
禁區犯規!

前往最後回覆