上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0610 R8 平海歡星 加州雷電 喜勝駒 勝利在手 R9 跳出世界 正陽清風 經典之星 金鼓齊鳴

收藏  |  訂閱
56  6.4k

矮佬之道0610 R8 平海歡星 加州雷電 喜勝駒 勝利在手 R9 跳出世界 正陽清風 經典之星 金鼓齊鳴

矮佬之道0610
馬前課之預測一
亞伯個袋要拉長
奇在再出係谷草
狗子再次第二春
今次可萬象更新

矮佬之道0607
馬前課之第四課

焗條龍唔同焗撚氣(黃金元帥)
其胸非常之特撚出(埼豐)
拔野拔著那支水喉(劍聶風)
大力進入似飛一樣(競駿飛鷹)

Tips provided on site

R1 明月千山 葵涌精英 喜氣綿綿 玩斗財星
R2 連利福將 愛馬劍 濃有 龍鳳情祥
r3 木火同明 燈胆精英 胆大威猛 惜多福
R4 皇圖 小福將 君臨大地 靈鋒
R5 翡翠綠 老撾之光 凌駕 寶得住
R6 雪茄之友 獨角寶寶 保羅承傳 愛添勝
R7 大雷暴 各取所需 無敵勇士 加州神箭
r8 馬友冠 行雲流水 美麗甜心 桃花盛
R9 嘜誰嘜誰 精彩有你 快樂實在 博愛友威
R10 最合拍 友好日子 蒙古王 輝煌星

如果谷草最高分10谷那場應編係尾場, 因為必然會開熱門埋尾. 如編在第七場就兩睇.

矮佬之道0610
馬前課之預測一
亞伯個袋要拉長(百寶袋)
奇在再出係谷草(埼豐)
狗子再次第二春(醉開心)
今次可萬象更新(機緣巧俠)

東哥件牛精上次有拍, 今次又再有拍, 不過應唔係何仔上喎! 是否食開有條路架? 應唔似, 因何仔有可能要上陽明喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-7 10:24 PM 發表 查看引用來源
東哥件牛精上次有拍, 今次又再有拍, 不過應唔係何仔上喎! 是否食開有條路架? 應唔似, 因何仔有可能要上陽明喎!
果然冰雪沖涼整番杯甲醇威!

早晨

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-7 11:08 PM 發表 查看引用來源

果然冰雪沖涼整番杯甲醇威!
呢件方仔可以威一威先. 不過唔知揾邊個上喎! 呢件唔係星河係星際呀! 冰雪沖涼只怕係寒涼那一件春公得意.

引用:
原帖由 懵智孝 於 2020-6-8 06:30 AM 發表 查看引用來源
早晨
早晨, 圍頭佬呢一招又成功, 丁沈口寶, 沈徐埋位, 如果唔係開心流馬尿, 前三名又係圍頭佬趙哂, 不過狗仔出心出力必有回報, 佢都係為亞拉好姐, 等佢唔洗追得咁辛苦.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-7 10:24 PM 發表 查看引用來源
早晨,牛精,何仔上返。會否執多 win

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆