馬場花生焦點聚焦是: 蘇哥退役前有否頭馬, 兩條包條大班是否可以上岸, 東哥是否泥地永遠都係盲的, 東哥同老妖之爭.

收藏  |  訂閱
4  1.1k

馬場花生焦點聚焦是: 蘇哥退役前有否頭馬, 兩條包條大班是否可以上岸, 東哥是否泥地永遠都係盲的, 東哥同老妖之爭.

馬場花生焦點聚焦是: 蘇哥退役前有否頭馬, 兩條包條大班是否可以上岸, 東哥是否泥地永遠都係盲的, 東哥同老妖之爭, 老人家退役前可以去到有幾盡. 屎忽同水手那份約幾時斷.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-4 06:33 PM 發表 查看引用來源
馬場花生焦點聚焦是: 蘇哥退役前有否頭馬, 兩條包條大班是否可以上岸, 東哥是否泥地永遠都係盲的, 東哥同老妖之爭, 老人家退役前可以去到有幾盡, 狗仔同亞拉之爭. 屎忽同水手那份約幾時斷. ...
蘇哥退役前已經有頭馬, 重係應可留名秤屎,  因為一件翹軍, 一件神舟應無人可以一日內做得到.
東哥泥地唔係盲, 只係你哋係盲咗一陣.
花柳已經可以上咗岸. 賴低良哥重要同馬會員工事前溝通一吓, 應一啲問題都無喎!
東哥同老妖又係兄弟班, 又點會過頭啦! 應唔會阻老妖條新褲上位, 將來還有利用之時.
狗同拉之爭, 一定係狗仔做皇啦! 因為一個係奸, 一個係忠, 最後都係奸既勝出啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-4 06:44 PM 發表 查看引用來源

蘇哥退役前已經有頭馬, 重係應可留名秤屎,  因為一件翹軍, 一件神舟應無人可以一日內做得到.
東哥泥地唔係盲, 只係你哋係盲咗一陣.
花柳已經可以上咗岸. 賴低良哥重要同馬會員工事前溝通一吓, 應一啲問題都無喎! ...
淨睇昨晚行星夢最後50米就住狗哥就知唔敢攞冠軍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-4 07:09 PM 發表 查看引用來源

淨睇昨晚行星夢最後50米就住狗哥就知唔敢攞冠軍!
全對, 拉哥隻左手係慢咗幾拍. 認真對馬主唔住. 不過值得原諒, 因今次係跑谷草, 唔係田草.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-4 07:37 PM 發表 查看引用來源

全對, 拉哥隻左手係慢咗幾拍. 認真對馬主唔住. 不過值得原諒, 因今次係跑谷草, 唔係田草.
尾場都唔算特別, 最搞野都係第八場何潘成大熱門, 個個都冧住重唔係你, 誰知何良條靚才是真波.

前往最後回覆