照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明益俊大哥喎!

收藏  |  訂閱
7  4.9k

照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明益俊大哥喎!

照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明益俊大哥喎! 同場又有大胸部放頭做埋電兔, 兩老友齊齊埋Q係最理想既賽果.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-8 06:29 PM 發表 查看引用來源
照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明業俊大哥喎! 同場又有大胸部放頭做埋電兔, 兩老友齊齊埋Q係最理想既賽果. ...
上次同樣同金錢炮同場同樣係隔夜位置都係1.5倍, 不過臨場獨贏就大熱門死火, 今次兩個倉同場, 會否1Q番嚟呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-8 06:29 PM 發表 查看引用來源
照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明益俊大哥喎! 同場又有大胸部放頭做埋電兔, 兩老友齊齊埋Q係最理想既賽果. ...
大師指崎豐?

引用:
照睇何仔應喊到出唔到聲, 皆因上次金錢炮隔夜位置1.4倍係大熱門, 及後才大回飛. 今次無咗蝦片仔, 應明益俊大哥喎! 同場又有大胸部放頭做埋電兔, 兩老友齊齊埋Q係最理想既賽果. ...
還是指波仔果隻😂😂

R3   3,9,10

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-6-9 05:07 PM 發表 查看引用來源

大師指崎豐?
埼豐可為金錢做電兔, 上次狗仔同何仔隔夜位置同是大熱門, 今次狗仔同金錢是否可以埋Q就要冧冧?

引用:
原帖由 dannyching2986 於 2020-6-9 09:13 PM 發表 查看引用來源
R3   3,9,10
可以要埋隻4. 因百寶袋去馬, 又怎可能無4呢?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-9 09:21 PM 發表 查看引用來源

可以要埋隻4. 因百寶袋去馬, 又怎可能無4呢?
收到。好

前往最後回覆