終點決勝、馬會話事!

收藏  |  訂閱
12  5.5k

終點決勝、馬會話事!

馬會真系任佢開、而家睇片重播慢鏡加提示以圖片為準去保障自己!南區寶睇片點線系輸但電眼圖片則勝!

亦暴露出電眼圖片有機會造假的可能!我CAP圖則駿爵士勝!其實條片都系數碼錄影、等同鈍胎同牌仔犯規是誰停賽多?值得懷疑!

利申: 無投注駿爵士W

講馬佬卡洛B都話駿爵士影贏:096::071:

你睇吓第三個騎師、官方圖片已正收韁、而CAP圖個張就仲推緊、有理由懷疑過終點後才影一張南區寶屹上屹落嚟決勝!

慢鏡睇過終點、頭馬衝線、第三隻手推緊未收韁!過左終點先開始收!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-9 07:49 AM 發表 查看引用來源
你睇吓第三個騎師、官方圖片已正收韁、而CAP圖個張就仲推緊、有理由懷疑過終點後才影一張南區寶屹上屹落嚟決勝!

[attach]12208667[/attach] [attach]12208668[/attach]

慢鏡睇過終點、頭馬衝線、第三隻手推緊未收 ...
不過講到尾都係以主辦單位圖片作準, 因為呢味野係唔可以呃人架? 唔係會被槍斃喎!
不過老劍你又分析得幾清楚喎! 原來你都係攝影高手.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-9 08:03 AM 發表 查看引用來源

不過講到尾都係以主辦單位圖片作準, 因為呢味野係唔可以呃人架? 唔係會被槍斃喎!
不過老劍你又分析得幾清楚喎! 原來你都係攝影高手.
如果我重注駿爵士W、C法67都似!叫馬會解釋點解圖片清福騎師收韁、影片系直推!

以前未有咁先進傳有大袋買重一隻似影輸既馬、結果圖片話赢:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-9 08:16 AM 發表 查看引用來源

如果我重注駿爵士W、C法67都似!叫馬會解釋點解圖片清福騎師收韁、影片系直推!

[attach]12208673[/attach] [attach]12208674[/attach]

以前未有咁先進傳有大袋買重一隻似影輸既馬、結果圖片話赢:096::096: ...
唔洗問阿貴, 呢條大袋梗係住係南區啦! 不過駿爵下次出一定唔好買喎! 應輸硬.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-9 08:47 AM 發表 查看引用來源

唔洗問阿貴, 呢條大依梗係住係南區啦! 不過駿爵下次出一定唔好買喎! 應輸硬.
香島有專家話有七部攝影機影住、邊隻赢對馬會冇分別、咁大機構點會造假!

睇終點相條友唔比「出錯」、查吓佢户口有冇買南區寶、又或者南區有屋比佢住:096::096::071:

好多時越大機構越易「出錯」、新紅鷄夠大啦卦、咪又貪入册!:095::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-9 08:58 AM 發表 查看引用來源

香島有專家話有七部攝影機影住、邊隻赢對馬會冇分別、咁大機構點會造假!

睇終點相條友唔比「出錯」、查吓佢户口有冇買南區寶、又或者南區有屋比佢住:096::096::071:

好多時越大機構越易「出錯」、新紅鷄夠大啦卦 ...
其實到終點那時, 睇吓騎師手勢便知誰人想贏啦! 如果馬會根據屎到唔屎手勢, 以後佢有排要捱罵.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-9 09:50 AM 發表 查看引用來源

其實到終點那時, 睇吓騎師手勢便知誰人想贏啦! 如果馬會根據屎到唔屎手勢, 以後佢有排要捱罵.
小屎可能唔跟GDP想起尾注:096:

官方慢鏡、衝線一刻、第三名系伸直手!過左終點先收手、即是。。。:071::071::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-9 11:14 AM 發表 查看引用來源
官方慢鏡、衝線一刻、第三名系伸直手!過左終點先收手、即是。。。:071::071::096:
咁都唔明, 因南區寶有位馬主係南區區議員, 又係小巴大王個仔, 幾個馬主同交通工具有關, 所以點睇都要贏喎!

前往最後回覆