呢隻同有友只係佢哋知, 普羅馬迷都唔知咁厲害, 上次重係108倍喎!

收藏  |  訂閱
7  1.9k

呢隻同有友只係佢哋知, 普羅馬迷都唔知咁厲害, 上次重係108倍喎!

呢隻同有友只係佢哋知, 普羅馬迷都唔知咁厲害, 上次重係108倍喎! 今次可以4.9倍食得出, 應超二班.

附件

同有友 (沈周)王賜豪醫生2020-0621a.jpg (393.23 KB)

同有友 (沈周)王賜豪醫生2020-0621a.jpg

上班再食先係正肉🤪

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-6-22 08:42 AM 發表 查看引用來源
上班再食先係正肉🤪
淨係睇那兩條屎忽鬼有份出現, 應知係好野嚟啦! 呢件都係好野嚟架! 因又有兩條屎忽鬼出現啦! 不過今次無豬咁雞份.

附件

真妙星 (苗田)2020-0621b.jpg (338.78 KB)

真妙星 (苗田)2020-0621b.jpg

大奸鳩啲錢應該都用得8899,今次九龍塘又配合佢自己出兩件,有計乎?

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-6-22 09:23 AM 發表 查看引用來源
大奸鳩啲錢應該都用得8899,今次九龍塘又配合佢自己出兩件,有計乎?
紅星唔多唔少應會孭多少飛, 條大奸鳩應好著數喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-22 08:55 AM 發表 查看引用來源

淨係睇那兩條屎忽鬼有份出現, 應知係好野嚟啦! 呢件都係好野嚟架! 因又有兩條屎忽鬼出現啦! 不過今次無豬咁雞份.
呢批妙星馬同兔仔鬆關係非常之密切, 所以妙星系馬田老太應無假攤.

附件

山高好耐無見

引用:
原帖由 Harmonychow 於 2020-6-23 03:45 AM 發表 查看引用來源
山高好耐無見
東哥: 兔仔鬆, 你條粉腸都惡得耐啦! 你條粉腸都係耳後見腮, 背信棄義, 所以個袋都係碌鳩咁款, 成隻婆仔型喎!

附件

前往最後回覆