矮佬之道0627 R10 開心好玩 美麗滿紛 春花秋月 電路三號

收藏  |  訂閱
29  3.7k

矮佬之道0627 R10 開心好玩 美麗滿紛 春花秋月 電路三號

矮佬之道0627
馬前課之預測一
豬咁蠢到胃咁行
氣到你好有型喎
唔好阻住張向前
你都係成世好運

矮佬之道0624
Tips provided on site

附件

0624 tips result.png (180.08 KB)

0624 tips result.png

第四場歐洲同醒目兩班友仔都係童黨, 所以亞摩有飛佢哋都唔赦佢. 咁就要睇邊一個行先, 照睇應係東哥行先啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-26 03:53 PM 發表 查看引用來源
第四場歐洲同醒目兩班友仔都係童黨, 所以亞摩有飛佢哋都唔赦佢. 咁就要睇邊一個行先, 照睇應係東哥行先啦!
不過亞拉又可以補得出電子, 有可能一早知呢件野係有機喎! 所以有拎都唔去搓.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-26 04:33 PM 發表 查看引用來源

不過亞拉又可以補得出電子, 有可能一早知呢件野係有機喎! 所以有拎都唔去搓.
最奇怪就系新巴退行雲、理應電子比返佢上㗎!佢不嬲上開、何解比盜墓上、電子都報名回歸日正選、搞咩要出呢場!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

最奇怪就系新巴退行雲、理應電子比返佢上㗎!佢不嬲上開、何解比盜墓上、電子都報名回歸日正選、搞咩要出呢場!
呢件電子唔野少架! 成員中有條大粒佬都幾猛架!

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-6-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

泥水佬都可以贏得既馬, 必定係超喎! 唔怪得知, 亞拉有拎都唔去搓.

頭場醫生雄星今次白頭賀都要交待, 因為紅磚勇士還未交待. 如果食得出的話, 白頭賀個袋一定可以入讀名校喎!

附件

頭場照睇都係醫者父母心搓大旗囉!

R1 兩全其美 驃騎飛 向前看 醫生雄星

前往最後回覆