矮佬之道0627 R10 開心好玩 美麗滿紛 春花秋月 電路三號

收藏  |  訂閱
29  3.7k

馬前課之第一課
豬咁蠢到胃咁行(兩全其美)
氣到你好有型喎(喜盈運)
唔好阻住張向前(向前看)
你都係成世好運(盛勢)

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-26 09:31 PM 發表 查看引用來源
頭場照睇都係醫者父母心搓大旗囉!
矮大師!但係咪好似未交入場費呀?

2⃣️全其美,未交入塲費,大師睇到有入圍機會,係咪4降5

引用:
原帖由 tomyho2002 於 2020-6-27 10:51 AM 發表 查看引用來源
因為表情王有飛, 所以要要埋.

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-6-27 10:40 AM 發表 查看引用來源

矮大師!但係咪好似未交入場費呀?
入場費可以今次才交, 不過醫生手術費就唔可以遲交, 唔係手術刀有可能留係體內.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 10:59 AM 發表 查看引用來源

入場費可以今次才交, 不過醫生手術費就唔可以遲交, 唔係手術刀有可能留係體內.
謝謝大師,明白了

R2 特醒 英明勇將 心中有您 濃有

引用:
原帖由 tomyho2002 於 2020-6-27 10:51 AM 發表 查看引用來源
唔係4下5, 而係方仔同馬主一拍即合.

矮佬之道0627
Tips provided on site
R1 兩全其美 驃騎飛 向前看 醫生雄星
R2 特醒 英明勇將 心中有您 濃有
R3 快樂歡騰 胆大威猛 堅有料 喜駿之星
R4 天作之合 醒目勇駒 電子群星 神州風範
R5 天天精彩 威震天 乘勢歡心 執到笑
R6 美麗多多 創高峰 榮來 是必飛飛
R7 快益善 全才 關鍵時機 興惑
R8  平海飛星 好運 電玩時代 加州銀晉
R9 美麗精神 利害了 一舖縱橫 正本開心
R10 開心好玩 美麗滿紛 春花秋月 電路三號

R2 特醒 英明勇將 心中有您 濃有(兩全其美馬主係有智者(告呂麥), 所以英明勇將係去硬架!

前往最後回覆