我今年係7-11, 不過亞拉都有操過7-11, 不過上陣就由屎到唔屎上陣, 唔知點解佢呢場缺陣?

收藏  |  訂閱
20  4.1k

大師,想請教下隻胆大威猛會唔會太熱

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 08:42 AM 發表 查看引用來源

不過要留意一吓亞拉那隻電子走勢. 泥水佬可以贏得既馬, 應係超.
雷2隻補出,係呢隻比較似樣,另一隻嫡愛3班應該無競爭力!另外都比較留意何良一對皇牌馬!但比較留意都靈!用返涼瓜,評分有利!有p都好!

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-6-27 10:30 AM 發表 查看引用來源
大師,想請教下隻胆大威猛會唔會太熱
加咗13分, 都唔會太熱啩!

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-6-27 10:31 AM 發表 查看引用來源

雷2隻補出,係呢隻比較似樣,另一隻嫡愛3班應該無競爭力!另外都比較留意何良一對皇牌馬!但比較留意都靈!用返涼瓜,評分有利!有p都好!
何梁如郁手應唔會咁遲, 喜盈運同木火同明如去馬應行先.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 11:03 AM 發表 查看引用來源

知道大師,想問下呢唔要佢得唔得

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 11:03 AM 發表 查看引用來源

14檔1.5!D飛聚埋一邊!睇表演好過!

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-6-27 11:12 AM 發表 查看引用來源

知道大師,想問下呢埸唔要佢得唔得
唔係唔得, 不過可以威脅佢既馬唔多, 只有表情王同方仔, 梁仔那隻都可以, 皆因與同主馬及童黨取得1W1P, 何妨又有表情王同場, 又同表情王有關.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-27 11:23 AM 發表 查看引用來源

唔係唔得, 不過可以威脅佢既馬唔多, 只有表情王同方仔, 梁仔那隻都可以, 皆因與同主馬及童黨取得1W1P, 何妨又有表情王同場, 又同表情王有關.
明白,多謝大

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-6-27 11:25 AM 發表 查看引用來源

明白,多謝大師
大師,三埸隻7號機會如何

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-6-27 11:57 AM 發表 查看引用來源

大師,三埸隻7號機會如何
連贏係四名內, 不過頭馬就跌出5名外, 都要再睇臨場飛數. 不過以潮水論, 應唔睇好狗仔呢場馬.

前往最後回覆