矮佬之道0705 R11好好學習 英之星 莫浪求 幸運快車

收藏  |  訂閱
32  5.0k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:33 AM 發表 查看引用來源

第九場.
知道,謝謝

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:33 AM 發表 查看引用來源

第九場.
因同主馬其中一位成員就係勇福星, 何妨呢件野同肥仔關係非常之密切, 係時候要交待啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:39 AM 發表 查看引用來源

因同主馬其中一位成員就係勇福星, 何妨呢件野同肥仔關係非常之密切, 係時候要交待啦!
唔知又是否同肥文好友祥勝有關, 因寶得住其中一位馬主就係好友祥勝馬主, 所以肥文那場要孭重飛. 不過都係靠估架! 因賽後評都要知道為甚麼肥文會死火.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:44 AM 發表 查看引用來源

唔知又是否同肥文好友祥勝有關, 因寶得住其中一位馬主就係好友祥勝馬主, 所以肥文那場要孭重飛. 不過都係靠估架! 因賽後評都要知道為甚麼肥文會死火. ...
狗仔那件有飛都要死, 唔知是否係回饋爆冷後嘔番些少出嚟, 還是同肥文有關, 因馬主都係電子群星馬主之一. 所以賽後評應重要過賽前刨馬呀!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:52 AM 發表 查看引用來源

狗仔那件有飛都要死, 唔知是否係回饋爆冷後嘔番些少出嚟, 還是同肥文有關, 因馬主都係電子群星馬主之一. 所以賽後評應重要過賽前刨馬呀!
你的功課有排學,多謝大師

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-3 11:14 AM 發表 查看引用來源

你的功課有排學,多謝大師
因為無賽後評何來有賽前模式呀? 所以賽後評點都重要過賽前度. 好似美麗天使根本上再出同程, 係無馬夠佢跑, 因為有賽後評便知道!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 11:59 AM 發表 查看引用來源

因為無賽後評何來有賽前模式呀? 所以賽後評點都重要過賽前度. 好似美麗天使根本上再出同程, 係無馬夠佢跑, 因為有賽後評便知道!
已記下在我份功課內,多謝矮大師,你們兩位大師令小弟在賽馬路上獲益良多,今季成績,進步了不小,暑期會學習孖寶法,希望來季更上一層樓:041:

R1 禪勝寶駒 悅豐泰 勁力十足

早晨

R2 好運寶寶 糖糖幸運 極速奔馳 中華威威

寶寶糖糖威威齊齊要瞓池.

前往最後回覆