清新動力能夠補得出, 亞拉今次發達囉.

收藏  |  訂閱
12  4.8k

清新動力能夠補得出, 亞拉今次發達囉.

清新動力能夠補得出, 亞拉今次發達囉. 如果唔係亞拉, 應係狗仔非常之著數喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-2 05:24 PM 發表 查看引用來源
清新動力能夠補得出, 亞拉今次發達囉. 如果唔係亞拉, 應係狗仔非常之著數喎!
不過天生一對都係亞拉贏過兩次喎! 唔通有面比.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-2 05:52 PM 發表 查看引用來源

不過天生一對都係亞拉贏過兩次喎! 唔通有面比.
未補出喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-2 07:37 PM 發表 查看引用來源

未補出喎!
補出那隻係清新動力, 即係同金剛石有關喎! 不過同狗仔那件都扯上關係, 因為徐丁都係童黨.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-2 07:59 PM 發表 查看引用來源

補出那隻係清新動力, 即係同金剛石有關喎! 不過同狗仔那件都扯上關係, 因為徐丁都係童黨.
矮大師,以你高見即係以拉為正,狗仔為副是嗎?

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-3 09:27 AM 發表 查看引用來源

矮大師,以你高見即係以拉為正,狗仔為副是嗎?
對.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:31 AM 發表 查看引用來源

對.
謝謝大師

清新動力果然補出!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-3 10:08 PM 發表 查看引用來源
清新動力果然補出!
應似係大道至正後的佳作. 呢件金剛系應由梁仔開齋才合理, 因為贏過此系馬只有四條粉腸, 係莫拉, 狗仔, 梁仔同十三笑. 其實睇吓度吓梁仔那件都可以埋位架! 因為馬主都係鑽飾神聖成員之一, 雖轉咗倉, 都係大石同路人喎!

PS: 唔係咁多馬主每月肯供十皮野死會比花柳架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-3 10:27 PM 發表 查看引用來源

應似係大道至正後的佳作. 呢件金剛系應由梁仔開齋才合理, 因為贏過此系馬只有四條粉腸, 係莫拉, 狗仔, 梁仔同十三笑. 其實睇吓度吓梁仔那件都可以埋位架! 因為馬主都係鑽飾神聖成員之一, 雖轉咗倉, 都係大石同路人 ...
賭馬想贏錢, 一早要知道誰人上那馬時會去馬. 一早要認識為那班友仔關係密切會同一日上陣, 睇埋賠率便知道那班有無誠意, 唔一定要睇往績架! 因為有好往績自然會成熱門, 但不代表熱門就是去馬喎!

前往最後回覆