薛大俠好少可成大熱門, 又好少可日日操, 又閘多, 唔通家有喜事?

收藏  |  訂閱
8  4.7k

薛大俠好少可成大熱門, 又好少可日日操, 又閘多, 唔通家有喜事?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-4 05:52 PM 發表 查看引用來源
矮大師,呢隻有何高見呀?我好中意:041:

试閘好睇嘛,不過早洩加賀鹽初出仲要大熱門,食得出果件貨都基本超兩班,睇下係咪尼件先:013:

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-4 05:53 PM 發表 查看引用來源

矮大師,呢隻有何高見呀?我好中意:041:
總而言之, 大俠咁重飛就要驚驚? 要查一查老薛同幕後是甚麼關係先? 最重要係薛大俠好似只得一張柯打, 多張都無, 好危.

明白,等大師指示

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-4 06:09 PM 發表 查看引用來源
明白,等大師指示
我發覺富高棄用潘明輝都可能有賀老賢有關, 何妨1-4Q重熱過1-10. 所以臨場要睇實賠率走勢.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-4 06:42 PM 發表 查看引用來源

我發覺富高棄用潘明輝都可能有賀老賢有關, 何妨1-4Q重熱過1-10. 所以臨場要睇實賠率走勢.
知道,咁研究左外國馬仔先

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-4 06:42 PM 發表 查看引用來源

連連歡樂根本上幕後同連連行運(蔡), 連連喜慶(賀)係童黨, 所以有飛唔出奇. 因連連行運剛剛贏咗馬喎!

附件

冷人騎熱馬!睇吓佢管唔管得掂。

前往最後回覆