賀老賢: 菜頭, 今次我隻馬係贏硬, 不過老高比較相信小史, 所以無叫你上喎!

收藏  |  訂閱
15  4.2k

賀老賢: 菜頭, 今次我隻馬係贏硬, 不過老高比較相信小史, 所以無叫你上喎!

賀老賢: 菜頭, 今次我隻馬係贏硬, 不過老高比較相信小史, 所以無叫你上喎! 因為你無痔瘡生, 唔洗見醫生.

菜頭: 賀老頭, 乜你隻馬綵衣同條女件貨綵衣同一款架?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-6 07:51 AM 發表 查看引用來源
賀老賢: 菜頭, 今次我隻馬係贏硬, 不過老高比較相信小史, 所以無叫你上喎! 因為你無痔瘡生, 唔洗見醫生.

菜頭: 賀老頭, 乜你隻馬綵衣同條女件貨綵衣同一款架? ...
大師,請問R幾呀?

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-7 02:58 PM 發表 查看引用來源

大師,請問R幾呀?
講係昨賽吉利大勝入位那場, 因為賀贏硬, 所以班醫生一早知所以要埋位.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-7 04:42 PM 發表 查看引用來源

講係昨賽吉利大勝入位那場, 因為賀贏硬, 所以班醫生一早知所以要埋位.
同等道理同賽果, 活力寶駒埋位, 係埋賀條靚位一樣, 係有劇本.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-7 04:45 PM 發表 查看引用來源

同等道理同賽果, 活力寶駒埋位, 係埋賀條靚位一樣, 係有劇本.
明晚頭場就有著相同味道既賽事啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-7 04:46 PM 發表 查看引用來源

有可能口三寶同孖寶就係由呢系人趙哂. 不過林伯個仔同新抱都想冠, 不過唔係冠軍頭馬, 係曾經染上新冠肺炎, 不過已經回家休息, 唔通有飛係為著破財擋災還是為甚麼, 如有出現沙圈就要睇囉, 如無可以不理.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-7 04:46 PM 發表 查看引用來源

林仔: 老鄧, 你係我上面, 呢口孖寶有無可能呀?
老鄧: 唔係無可能, 不過要同東哥同老妖溝一溝通.
老鄧: 超哥, 你可否問一問劉仔佢隻貨會否著草勁走佬呀?
超哥: 無問題, 我同劉仔非常之老友, 佢肯定係白衣人喎!

引用:

求指示🙏

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-7-7 05:07 PM 發表 查看引用來源

求指示🙏
老人家那件幕後都係巨頭, 應誠意十足十, 所以有機會齊齊醉一醉先唔奇.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-7 04:56 PM 發表 查看引用來源

林仔: 老鄧, 你係我上面, 呢口孖寶有無可能呀?
老鄧: 唔係無可能, 不過要同東哥同老妖溝一溝通.
老鄧: 超哥, 你可否問一問劉仔佢隻貨會否著草勁走佬呀?
超哥: 無問題, 我同劉仔非常之老友, 佢肯定係白衣人喎! ...
謝謝,又消化吓先

前往最後回覆