小蕭: 白頭佬, 你想贏馬, 唔係一定有績好就可以贏馬架! 一定要跟我老豆學高球.

收藏  |  訂閱
7  3.2k

小蕭: 白頭佬, 你想贏馬, 唔係一定有績好就可以贏馬架! 一定要跟我老豆學高球.

賀老賢今季只有係壓力場勝出一場咁大把, 重係狗仔幫佢贏, 如果呢件食得出的話, 一定有人好興, 因為但凡煞科尾場多數由來季紅人上名, 唔通呢條蝦片仔係來季既紅人? 都唔知賀老賢會否喜歡玩Golf?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-10 05:54 PM 發表 查看引用來源
賀老賢今季只有係壓力場勝出一場咁大把, 重係狗仔靠佢贏, 如果呢件食得出的話, 一定有人好興, 因為但凡煞科尾場多數由來季紅人上名, 唔通呢條蝦片仔係來季既紅人? 都唔知賀老賢會否喜歡玩Golf? ...
小蕭: 白頭佬, 如果你想學打高球, 就要跟我老豆學嘢啦!

附件

矮兄,想問下 尾場田雞果隻 會有機會偷雞嗎?
睇落東哥手馬都吾太差,不過幾隻馬都泥轉草,可以分析一下嗎 謝謝

引用:
原帖由 gooder123 於 2020-7-10 11:48 PM 發表 查看引用來源
矮兄,想問下 尾場田雞果隻 會有機會偷雞嗎?
睇落東哥手馬都吾太差,不過幾隻馬都泥轉草,可以分析一下嗎 謝謝
暫時睇只有四隻之爭, 田雞應偷唔到雞, 似係護航多一些. 妖東摩羅.

賀老賢今季只有係壓力場勝出一場咁大把, 所以寶成個仔叫白頭賀跟佢老豆學打高球喎!

多謝 矮兄,勁中利害了,尾場2,3q

小蕭: 白頭佬, 你想贏馬, 唔係一定有績好就可以贏馬架! 一定要跟我老豆學高球. 因為馬場賽前係有劇本安排架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-11 06:28 AM 發表 查看引用來源

暫時睇只有四隻之爭, 田雞應偷唔到雞, 似係護航多一些. 妖東摩羅.
原來羅係無得爭, 估錯了!  所以我臨場都飛咗碌野, 因為佢個仔好撚扮野.
R11合衷共濟 寶成智勝 醒目勇駒 精彩勇士

附件

前往最後回覆