小生小生怕怕籮, 哎也哎也唷. 吊親吊親佢個籮, 哎也哎也唷

收藏  |  訂閱
19  4.5k

小生小生怕怕籮, 哎也哎也唷. 吊親吊親佢個籮, 哎也哎也唷

大爛成始終都係一個拔尖兒, 周三煞科戰應有頭馬見面啩? 不過唔知點解狗仔一隻都唔幫佢上, 唔明.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 05:44 PM 發表 查看引用來源
大爛成始終都係一個拔尖兒, 周三煞科戰應有頭馬見面啩? 不過唔知點解狗仔一隻都唔幫佢上, 唔明.
唔通馬騮頭出賽那場有啲計.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 05:44 PM 發表 查看引用來源
矮大師,請問有無指示呀?

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

矮大師,請問有無指示呀?
應係第七場. 呢位就係馬騮頭喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 06:50 PM 發表 查看引用來源

我最近就同佢公司購入平價椅, 非常之好用, 又平又輕又易推, 因屋企細, 唔可能用大班椅. 因佢公司啲貨大部份係亞爺貨, 同淘寶一樣等大陸送貨.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 06:54 PM 發表 查看引用來源

我最近就同佢公司購入平價椅, 非常之好用, 又平又輕又易推, 因屋企細, 唔可能用大班椅. 因佢公司啲貨大部份係亞爺貨, 同淘寶一樣等大陸送貨.
我也剛淘左兩張

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 06:50 PM 發表 查看引用來源

謝謝

引用:
原帖由 重出江湖的隊長 於 2020-7-13 07:07 PM 發表 查看引用來源

我也剛淘左兩張
無亞爺貨, 無亞爺兵, 人生少咗好多樂趣呀! 尤其是亞爺女兵.

我發覺編場員已經比晒貼士尾場王是誰啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-7-13 08:02 PM 發表 查看引用來源
我發覺編場員已經比晒貼士尾場王是誰啦!
係咪條女?

前往最後回覆