[其他] 劍道波圈 之 刀仔鋸大樹

收藏  |  訂閱
10  3.6k

劍道波圈 之 刀仔鋸大樹

0722 祝捷彩 之 勢如破竹

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-22 05:20 PM 發表 查看引用來源

[attach]12224864[/attach]
如我慣例川崎先客為主, 客客為次要.

老羊、波板糖因你而開始熱鬧起來!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-22 05:20 PM 發表 查看引用來源

[attach]12224864[/attach]
順利超額完成第一關。

d球體有時好難捉、各咪可以一粒都冇、鬥獸場1:6、利記5:3真誇張!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-23 08:33 AM 發表 查看引用來源
d球體有時好難捉、各咪可以一粒都冇、鬥獸場1:6、利記5:3真誇張!
自從學識賭波, 發覺大細波都幾好賭, 雖本大利小, 但風險唔大. 尤其賭花旗佬波, 近排唔多過二球, 以二球為指標, 應無死錯人.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-22 05:31 PM 發表 查看引用來源
老羊、波板糖因你而開始熱鬧起來!
梗係啦! 如只有空談, 一啲波經都無講, 又無賽前預測, 有出現等於無出現, 有幫襯等於揾老襯, 一啲貢獻都無, 只有想蒲吓頭有佢哋的存在. 同我哋唔出, 周不時都講波經, 又有賽前心水, 這才是業餘賭徒嗎!

0723  祝捷彩 之 重新出發
第一式
加8串1

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-7-23 15:27 發表 查看引用來源
0723  祝捷彩 之 重新出發
第一式
加8串1
係唱奴因不接受新加入, 所以唔好犯規, 換言話無化身呢回事.

前往最後回覆