上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
1.1k  11.9k

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 02:45 PM 發表
仲未決定去邊............太多選擇啦:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39:
我都係喎, 有冇suggestions~~~
我d friend又話去richy, 我屌, 今晚richy連檯都冇呀...
唔知Face拿唔拿到沙發中...唉...
我想去Wet呀..今晚...不如你帶我去威啦...

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-24 02:50 PM 發表

我都係喎, 有冇suggestions~~~
我d friend又話去richy, 我屌, 今晚richy連檯都冇呀...
唔知Face拿唔拿到沙發中...唉...
我想去Wet呀..今晚...不如你帶我去威啦...
richy無台 去條毛呀

阿海話去新東泰 wow, try唔try?:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 02:43 PM 發表

唔好咁貪心呀~
u just call me ???
sorry i am on the phone~!!!
i call u b in few min

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 02:52 PM 發表

richy無台 去條毛呀

阿海話去新東泰 wow, try唔try?:smile_30:
哈哈~~你又O岩呀~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 02:56 PM 發表

哈哈~~你又O岩呀~
我未去過個度, 唔知好唔好玩呢:smile_13: :smile_13: :smile_13:

唔去就留係hk同你去唱仁k

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2007-12-24 02:54 PM 發表

u just call me ???
sorry i am on the phone~!!!
i call u b in few min
傾完打返比我丫~

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 02:57 PM 發表

我未去過個度, 唔知好唔好玩呢:smile_13: :smile_13: :smile_13:

唔去就留係hk同你去唱仁k
我未必喇.....
可以同輝輝去玩..
而家等CFM先~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 02:58 PM 發表

我未必喇.....
可以同輝輝去玩..
而家等CFM先~
去邊度玩 ? 火山又話唔去玩, 留係home sleep

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 02:59 PM 發表

去邊度玩 ? 火山又話唔去玩, 留係home sleep
我都唔知.....
而家係搵緊PARTY O既位置~~
我自己就唔搞呀...
係睇下有冇PARTY可以比我地一班人JOIN JA~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 03:02 PM 發表

我都唔知.....
而家係搵緊PARTY O既位置~~
我自己就唔搞呀...
係睇下有冇PARTY可以比我地一班人JOIN JA~
留係hk or where?

定係你 一定要係hk?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆