上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
1.1k  11.9k

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 03:05 PM 發表

留係hk or where?

定係你 一定要係hk?
唔一定係HK....
而家最大機會係JOIN輝輝去水立坊~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 03:08 PM 發表

唔一定係HK....
而家最大機會係JOIN輝輝去水立坊~
突 骨呀 ?

去酒吧嗎? 我地一齊join團啦, 係深圳近近地lor:smile_13:

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 03:13 PM 發表

突 骨呀 ?

去酒吧嗎? 我地一齊join團啦, 係深圳近近地lor:smile_13:
有咩團好介紹呀....
正想一班人一齊JOIN團呀~~~
O岩O岩輝輝話水立坊有房玩...
所以咪問下佢先LO~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 03:17 PM 發表

有咩團好介紹呀....
正想一班人一齊JOIN團呀~~~
O岩O岩輝輝話水立坊有房玩...
所以咪問下佢先LO~
水立坊 玩咩架? :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 03:19 PM 發表

水立坊 玩咩架? :smile_13::smile_13:
等緊輝輝打返比我話我知呀~~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 03:21 PM 發表

等緊輝輝打返比我話我知呀~~~:smile_13:
我都去sleep下, 夜d 打俾你

我打左俾火山, 佢放左工返去sleep,留力俾今晚,:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 03:23 PM 發表

我都去sleep下, 夜d 打俾你

我打左俾火山, 佢放左工返去sleep,留力俾今晚,:smile_30::smile_30:
OK...今晚打比我啦~~~

輝輝去左邊呀~~:smile_38:

為第20000分推一下先~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 03:35 PM 發表
為第20000分推一下先~~~~~~:smile_40:
sorry~~~ i was on the phone with my friend ..
u guys can feel free to come .. but i am scary will 悶到你地
你地係上去玩????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆