上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
146  11.9k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:50 AM 發表
仆街...而家等佢翻搞又要等多半點鐘~~~:smile_22:
收工啦~~~~~仲等:smile_22:

宜家嘆茶中

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:51 AM 發表

真係掉佢老母丫....
我D時間好撚貴架~~~~正仆街~~:smile_22:
所以唔洗講喇........掉完佢先再講啦:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:53 AM 發表

小人不敢~~~:smile_42:
算你知機啦~~~~:smile_46:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:54 AM 發表

收條毛咩.....今日比唔到個客......收皮就有份~~~:smile_27:
咁大單
等我幫你收佢皮先.....咁佢咪收唔到你囉:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:54 AM 發表

水我都未有得飲呀~~~:smile_42:
快d去飲啖水啦:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:55 AM 發表

D亞叔唔知頭唔知路走左啦~~~
而家叫左第2個亞姐飛過黎翻搞呀~~:smile_39:
哦.....咁亞叔要用鞋.....亞姐就要用"登"啦.....
你準備好未呀~~~~:smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:56 AM 發表

多謝贊賞~~:smile_40:
好.....無事退朝:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:57 AM 發表

真係頭都痛撚埋~~~
唔好收佢皮住~~等佢幫我搞埋D野等我可以比個客先呀~~:smile_38:
知道.....係....收到:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-29 11:58 AM 發表

而家O岩O岩斟完喇~~~:smile_13:
咁你飲咗未呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆