上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
364  11.9k

輝輝去左邊呀~~:smile_38:

為第20000分推一下先~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2007-12-24 03:42 PM 發表

sorry~~~ i was on the phone with my friend ..
u guys can feel free to come .. but i am scary will 悶到你地
你地係上去玩????
哈哈~~~我都唔知....問緊大家意見~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2007-12-24 03:46 PM 發表

會去邊到玩阿..有邊個阿
去邊未定....
人就等緊CFM~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2007-12-24 03:55 PM 發表

CFM ???? 上大6機會大唔大阿~
再唔係我join你地玩阿
結果都係冇去啦~

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2007-12-24 06:16 PM 發表
雀兄
5號唔知點好
你都聽到我呀妹話幾多.....架啦............:smile_42:
咁多女又真係救命呀~~~
我都唔知有冇返咁多仔頂住呀~~~:smile_42:

引用:
原帖由 pking 於 2007-12-24 08:01 PM 發表

幾多錢? 定幾多條女先?:smile_30:
係好多女呀~~~:smile_27: 佢亞妹話成30條女呀~~~:smile_27:
開間細房又唔掂~~開大房又驚會蝕到仆街....
如果有咩咁多仔頂住就唔同~~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2007-12-25 10:46 AM 發表
本人係度祝各位聖誕快樂 ( 本人2個月內都冇得過關喇又:smile_24: )
聖誕快樂呀~~~旦旦....
點解過唔到關呀~~~~

引用:
原帖由 山口組 於 2007-12-25 10:17 PM 發表
煞制講句聖誕快樂~~~~~~~~~~~~~~~
聖誕快樂~~~:smile_38: 山口組~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2007-12-26 03:11 PM 發表
雀豬豬要收山嗎:smile_41:
係呀, 你係????
死喇...我唔知你係邊個tim~~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆