上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
475  8.4k

有沒有人教我上傳照片呀:smile_38: 我想上傳照片呀:smile_13:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-1 20:10 發表
琴晚邊個影既相呀:smile_38: 快DPM比我啊:smile_38:
Apple係第二個post度好似有D感想咁喎:smile_41: 凡事看開一點會開心D:smile_13: ,希望你新嘅一年團團爆滿:smile_38: ,次次溝仔成功:smile_30:

尋晚真係好多靚女,但冇阿SA:smile_39:

引用:
原帖由 yhc2828 於 2008-1-1 04:47 PM 發表

財爺新年怏樂 :smile_38: :smile_40:

大家都新年快樂 :smile_40: :smile_40: :smile_40:  
雄哥 HAPPY NEW YEAR! 我地好似好耐冇見啦!

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-1 07:18 PM 發表
新既一年大家都要快快樂樂呀:smile_38: 小鬼蛋我今天發的信息妳收到未呀:smile_41: 琴晚收到好多朋友既信息同我講新年快樂 多謝妳地呀:smile_38: 琴晚電話後來沒電:smile_22: 所以複唔到妳地呀:smi ...
收到啦!

回覆 #35 財神到 的帖子

我又同財兄SAY個HAPPY2008先

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-1-1 08:29 PM 發表
死仔比返個你個頭我坐....放我飛機:smile_22: :smile_22: :smile_22:

回覆 #37 鬼太郎cw_mm 的帖子

你幾時出黎我咪比個頭你囉......不過係龜頭:smile_34:

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-1-1 08:29 PM 發表
LEUNG兄, HAPPY NEW YEAR!

回覆 #39 財神到 的帖子

:smile_38: :smile_38: 新年快樂 大家快快樂樂~~~隊支可樂 YEAH~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆