上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
475  8.5k

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-11 03:38 PM 發表

甘女人呢:smile_41:有咩先有動力呀:smile_30:
女人你要問你自己喇,我又唔係女人:smile_30:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-1-11 03:50 PM 發表

女人你要問你自己喇,我又唔係女人:smile_30:
妳唔系女人:smile_38:但妳有一個好愛妳既女人嘛:smile_44:如果今晚得閑既我過來睇下妳地啦:smile_38:

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-1-11 03:18 PM 發表

溝女好呀,有挑戰性!

係男人就要溝女~~~

有女人男人就有動力~~:smile_30:
我完全認同你既講法呀:smile_30:

不過我會唔會好似果個(大賓)咁架:smile_13:

引用:
原帖由 笨笨寧◎◎ 於 2008-1-11 04:17 PM 發表

我完全認同你既講法呀:smile_30:

不過我會唔會好似果個(大賓)咁架:smile_13:
唔好笑大賓呀 :smile_30:

佢有好多阿差朋友嫁 !!!

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-11 04:21 PM 發表

冇呀冇呀~我點敢笑咁多阿差朋友既人呀

我好想知佢同奴山11號依家點呀:smile_30:

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-11 04:21 PM 發表

阿差朋友系唔系警察啊:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-11 04:40 PM 發表

阿差朋友系唔系警察啊:smile_38:
當然唔係啦,
不過,我又唔識解釋比妳聽:smile_27:

引用:
原帖由 笨笨寧◎◎ 於 2008-1-11 04:27 PM 發表

冇呀冇呀~我點敢笑咁多阿差朋友既人呀

我好想知佢同奴山11號依家點呀:smile_30:
其實我最想知既系他系唔系另一個人的分身:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-11 04:46 PM 發表

其實我最想知既系他系唔系另一個人的分身:smile_30:
萍果都有睇佢講果d野:smile_41:

係唔係笑到想死:smile_30:

帮我个衰婆推推~~大家借借~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆