上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
475  8.5k

可唔可以詳盡d講下發生咩事???

引用:
原帖由 magiclai 於 2008-1-12 12:37 PM 發表
可唔可以詳盡d講下發生咩事???
妳點知架:smile_38:過去啦:smile_38:唔想講:smile_39:再講我都系替我朋友唔值姐:smile_22::smile_22::smile_22:但換一個角度來講:smile_38:我見到後一定會話我朋友知對我朋友來講系一件好事:smile_30:那個人的想不到我昨天會去RICHY了:smile_30:

我都係聽人講架咋, 我有個朋友剛剛經過,
他告訴我的

引用:
原帖由 magiclai 於 2008-1-12 12:45 PM 發表
我都係聽人講架咋, 我有個朋友剛剛經過,
他告訴我的
妳琴晚沒過去玩咩:smile_41:我真暈呀:smile_27:妳朋友又知系我啊我PM妳啦:smile_44:

返歸又推一推 :smile_30:

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-12 02:06 PM 發表
返歸又推一推 :smile_30:
我又推:smile_30:

我好暈呀:smile_27: 今日邊個送我返來既我想唔起呀:smile_13:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-12 02:12 PM 發表
我好暈呀:smile_27: 今日邊個送我返來既我想唔起呀:smile_13:
妳都會飲醉:smile_41:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-12 02:23 PM 發表

妳都會飲醉:smile_41:
我昨天沒喝酒呀不過我又會醉哦:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-12 02:28 PM 發表

我昨天沒喝酒呀不過我又會醉哦:smile_30:
咁奇怪:smile_41: 見到個靚仔:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆