上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
475  8.4k

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-1 08:19 PM 發表

Apple係第二個post度好似有D感想咁喎:smile_41: 凡事看開一點會開心D:smile_13: ,希望你新嘅一年團團爆滿:smile_38: ,次次溝仔成功:smile_30:

都系等仔媾好D呀:smile_30:費事媾到屋企有老虎既就唔好啦:smile_27:妳話第二道:smile_41:邊個POST啊:smile_38:

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-1-1 08:23 PM 發表
尋晚真係好多靚女,但冇阿SA:smile_39:
妳心中只有妳既阿SA啦:smile_38:
琴晚有幾個女仔真系好靓呀我自己都鍾意:smile_44:但都要多謝一個人:smile_38:成日同我話"分手離婚"果個呀 :smile_22::smile_22::smile_22:系他既男人媚力先可以吸引到好多女仔來呀:smile_30:

Apple, 今個星期六幫我訂番上次果兩張SOFA! THANKS!

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-1-1 08:33 PM 發表
你幾時出黎我咪比個頭你囉......不過係龜頭:smile_34:
係先好講呀 新年快樂

引用:
原帖由 財神到 於 2008-1-1 08:46 PM 發表
Apple, 今個星期六幫我訂番上次果兩張SOFA! THANKS!  
OK我宜家幫妳拿:smile_38: 都系人多先好玩:smile_30:又便宜呀:smile_34:琴晚真系好多人:smile_30:三XX玩天光:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-1 08:52 PM 發表

OK我宜家幫妳拿:smile_38: 都系人多先好玩:smile_30:又便宜呀:smile_34:琴晚真系好多人:smile_30:三XX玩天光:smile_30:
我想CALL你食宵夜, 但你電話又冇電! :smile_45:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-1-1 08:57 PM 發表

我想CALL你食宵夜, 但你電話又冇電! :smile_45:  
琴日唔記得充電呀:smile_22:所以妳打比我果陳我又聽唔到:smile_39:叫妳發信息講點知後來就沒電啦:smile_13:妳打比我果陳我正忙緊:smile_44:我地琴晚玩到天光呀:smile_38:

今日好靜呀:smile_27: 好無聊啊:smile_13:

訓醒一推:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-1 10:28 PM 發表
訓醒一推:smile_38: :smile_38:
好無聊啊:smile_22::smile_22::smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆