上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
104  8.5k

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-5 10:40 AM 發表
幫apple姐推返下先
幾時帶我去識男仔呀:smile_38:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-5 11:03 AM 發表

有乜咁煩呀:smile_41:
前兩日系婷婷屋企住了一晚聊天仲玩埋煮飯仔返來後就更架想穩定下來:smile_39::smile_13:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-5 11:35 AM 發表

你唔係話揾工咩, 不如揾個人嫁咗佢:smile_44:
剛有一家旅行社叫我去見工呀:smile_30:系羅湖關二樓呀:smile_44:

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-5 12:14 PM 發表

祝你新嘅一年將以往不開心事一掃而空:smile_38: ,我月中度走,要過完年才番:smile_13:
新既一年大家都要開開心心呀:smile_38:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-5 12:23 PM 發表

祝你見工成功啦:smile_38:

其實我都玩咗半年才返現在的新工:smile_44:
我都希望星期一見工成功呀:smile_38:甘妳宜家返咩工呀:smile_38:我七月一號碼先成日出來玩:smile_44:玩的好累所以宜家想找一份工然後再找一個男仔認真拍拖穩定下來:smile_30:

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-5 12:29 PM 發表

Waiting for your good news :smile_38: and push it up before go out:smile_38: :smile_43:
我都希望星期一見工成功呀:smile_30: 死啦,宜家仲在想到時穿咩衣服去見工好緊張呀:smile_27:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-5 12:34 PM 發表

我未玩累呀, 係用哂d錢, 唔返工唔得, 要還債呀:smile_27:

等你好消息
我系玩累了:smile_39:好似玩來玩去都系果D:smile_22:開始厭了:smile_27:  哈哈,我宜家系一邊玩一邊找工作:smile_30:星期一就知結果啦:smile_38:

引用:
原帖由 cp新仔169 於 2008-1-5 12:54 PM 發表

我都系,我七月二號碼先成日出來玩
甘我早妳一日出來玩呀:smile_30:哈哈 我記得我第二日玩也就是七月二號果晚發生既野我永遠都唔會忘記:smile_38: 妳第一日出來玩系去邊呀:smile_41:我系樂宴:smile_44:

引用:
原帖由 cp新仔169 於 2008-1-5 01:16 PM 發表

cp新仔169就梗系去cp啦,果次同班同事去,十幾個男仔,好多人呀
明白啦:smile_38:原來妳既名就系妳出來玩果日呀:smile_30: 系唔系新地呀:smile_45:好唔好玩架:smile_41:

引用:
原帖由 cp新仔169 於 2008-1-5 01:39 PM 發表

佢地唔去disco架:smile_30::smile_30::smile_30:
CP我只系知新地呀:smile_38:其它地方我都唔知呀:smile_40:下次再返樂宴玩:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆