上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
104  8.5k

返到屋企推推先:smile_30:

點解呢排甘多人生日呀:smile_41: 我送蛋糕都送到手軟呀:smile_30:

引用:
原帖由 將在外 於 2008-1-6 04:12 PM 發表
飛過:smile_30:
只可以路過唔可以飛過呀:smile_38:

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-6 08:06 PM 發表

我中意飛呀:smile_38: :smile_30:
我知呀:smile_38:妳過多幾日就要飛去上海嘛:smile_30:

甘多位早早呀:smile_38:

引用:
原帖由 wosirsir 於 2008-1-7 08:02 AM 發表
早晨各位 ! Morning
你都好早呀:smile_38:

我返来啦:smile_30:

引用:
原帖由 starboys 於 2008-1-8 04:47 PM 發表

呢期做野比較忙...上網都冇時間...:smile_39: ...但你識我架咩:smile_41:
你的图好特别呀,上次珍珍和你聊的时候我在后面有看到过啊。。。。TT

引用:
原帖由 starboys 於 2008-1-8 05:01 PM 發表

係咩.唔記得左了..冇記性係我強項...:smile_44: 我見過佢未架:smile_41:
妳們應該見過啊:smile_38:呢排做緊咩呀:smile_41:琴晚我地幾個女仔去酒吧喝了一支傑克丹尼:smile_30:今晚我地三個女仔再去:smile_34:

引用:
原帖由 starboys 於 2008-1-8 05:15 PM 發表

忙工作d野囉.....你就正啦...夜夜笙歌:smile_38:
都玩唔到幾多次啦:smile_44:做人最緊要系開心者:smile_30:忙工作先系好事呀:smile_38:說明唔會失業噜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆