上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
104  8.5k

引用:
原帖由 黑茶 於 2008-1-8 05:20 PM 發表
:smile_40:  你地又三姐妹去玩. 真開心

我睇過一部戲呀:smile_38:話女人要開心就要自己找架啦:smile_34:甘呢幾日TT又話煩唔開心:smile_44:YOYO都系話煩又想去我都煩:smile_22:所以咩三個女仔一起去噜:smile_30:大家來自唔同既地方:smile_38:識到又可以做到好朋友:smile_34:做朋友系甘架啦:smile_30:

引用:
原帖由 wingschoy315 於 2008-1-8 06:00 PM 發表

HIHI .... 我知道你看了什麼戲....
單身部落....對不對...?:smile_38: ....
妳點知架:smile_14:唔通妳都睇過呀:smile_38:哈哈,都系妳講野我最鍾意聽架啦:smile_38: 甘妳覺得女仔開心系唔系要自己找呢:smile_41::smile_45:

引用:
原帖由 starboys 於 2008-1-8 05:43 PM 發表

要忙都忙完晒...我都可以去玩了:smile_34:
等妳忙完後再找時間一起玩:smile_38:

引用:
原帖由 黑茶 於 2008-1-8 06:09 PM 發表
三個都煩....:smile_13:  你地出到黎未會煩死:smile_30:

講笑咋   朋友可以開開心心吹水放鬆心情, 好事黎 :smile_38:

妳沒聽過三個女人一台戲咩:smile_38:如果珍珍仲系度就更好玩架啦:smile_30:她好識搞氣氛呀

引用:
原帖由 wingschoy315 於 2008-1-8 06:22 PM 發表

:smile_39: KAKA 睇過....好好睇....哈哈....

甘妳覺得女仔開心系唔系要自己找呢??<<

我覺得..每個人開心都係自己找O既....KAKA~~~~
:smile_38:
如果我病好等我去探下你先KAKA:smile_30:
甘系自己找啦:smile_38:好似今晚我地幾個女仔都有少少煩:smile_39:咩約埋一起出去玩啦:smile_30:出去玩又沒咩野:smile_34:只要唔亂搞男女關系就OK啦

引用:
原帖由 wingschoy315 於 2008-1-8 06:28 PM 發表

:smile_30: ...總之套戲VERY GOOD 呀....
無悶場....正~:smile_38:
我覺得有一部分好好:smile_38:講女主角從咩都唔識變到咩都識:smile_44:不過都系一句:smile_38:都系果個衰男人搞到她變到後來那樣的:smile_39:

引用:
原帖由 wingschoy315 於 2008-1-8 06:40 PM 發表

呵呵~~最重要係開開心心~~健健康康~~  
:smile_40: 煩咩呢..? 同我傾下~:smile_34:
唔知點講好呀:smile_39:自己拿來既:smile_44:自尋煩惱呀:smile_30:

引用:
原帖由 wingschoy315 於 2008-1-8 06:48 PM 發表

男有衰..女都有衰的....kaka....
佢變成咁...都唔係怪果d衰男人o既...
只不過先前o既佢思想太童話,太天真...
後期先知現實...呢個世界就係咁...
其實..個遊戲係咁玩先係o岩o既...:smile_39:
甘女仔有少少童真唔好咩:smile_41:都可以講果個男人系導火線:smile_44:

引用:
原帖由 黑茶 於 2008-1-8 06:21 PM 發表
比多一百零八隻你地 , 咁就可以大戰四方城  :smile_30:

咩叫一百零八隻:smile_45:

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-9 09:17 AM 發表

我講正常職業...唔係正當職業哦:smile_30: :smile_30:   
你不嬲都正當架啦....係性質唔太正常, 作息唔夠正常甘囉
失眠中一推:smile_27:我幾時有嬲過妳呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆