上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  652.4k

我都好欣賞你所寫嘅矛盾同對比,又有偷偷摸摸嘅刺激.
其實唔洗寫太多sm, 要睇sm唔洗係到睇啦.
唔單止仔啱睇, 我係女都覺得好正.
努力呀!我都支持你嫁~~

引用:
原帖由 savio6xx 於 2008-5-10 12:49 PM 發表

同意同意!
而家上親網必定做嘅一件事就係來呢到睇有無更新或留言!:smile_35:
我相信吾止我!妳話 miss yan 你幾有吸引力呢!
近排上呢個網都有留意下有冇最新消息

真係好正lor
好期待新一篇=]

引用:
原帖由 edcry 於 2008-5-10 06:39 PM 發表
一口氣睇哂妳啲回帖!發覺比妳寫的文章還有趣!

不同反應,不同意見,總括嚟講支持 Miss Yan 嘅人比較多!恭喜!
但反對嘅人只會落得俾人閙到仆街、自動消失嘅下場!更加值 ...
你冷靜d啦......
知你勁喇.....唔使好似覺得自己搞過好多女仔就巴閉咁既...:smile_39:

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-10 02:11 PM 發表

多謝你既誇獎喇 ^^
出面多左2個新人...一個miss一個護士,你地又多左選擇!
不過我最鍾意都係MISS YAN !!  MISS YANN =]]

引用:
原帖由 savio6xx 於 2008-5-10 04:21 PM 發表

同意同意!呢兩句我都講過!最緊要大家happy!
好心急想睇個故仔嘅發展!尤其亞邦出賣你當雞甘買比herry玩!重要當妳係狗甘拖出去做聖誕大餐比人仆!我諗herry佢地吾係人甘品!佢嘅眼神都話屌硬妳!就係知妳 ...
呢一part而家寫緊,其實都寫左幾多,不過想寫哂先一次過post....
5月係好忙的時間...希望大家唔好介意我好慢...

引用:
原帖由 曲毛 於 2008-5-10 06:26 PM 發表
第一次睇咁長既文:smile_30:
故事好精彩
但如果描寫多d中間既過程同用多d形容詞會更好
(一個學生評miss,,好似冇咁既資格:smile_43: )
愈睇愈覺得亞恆同jimmy好幸福:smile_30:
可以識到個咁正既m ...
多謝你既意見呀...其實唔係話學生就無資料俾意見既...

做愛既過程我係寫得好少,係刻意咁做的
因為如果大家要睇做愛既過程,出面大把...
所以我寧願花多d筆墨去描寫心理狀況,好過寫咩插插插...點做點做...

其實做愛,係要真做先有意思的...
文字只係一個幻想空間...俾你一個機會,窺探主角的內心世界...

引用:
原帖由 edcry 於 2008-5-10 06:39 PM 發表
一口氣睇哂妳啲回帖!發覺比妳寫的文章還有趣!

不同反應,不同意見,總括嚟講支持 Miss Yan 嘅人比較多!恭喜!
但反對嘅人只會落得俾人閙到仆街、自動消失嘅下場!更加值 ...
唔好意思...我黎呢度只係想分享我的小說,無意思搵人上床...
坦白講,missyan絕對唔係咩索女,0係現實世界我都只係一個好唔顯眼既女仔,
但如果我真係需要性伴,實在輕而易舉,唔需要0係呢個分享空間找尋!

再講,你d語氣態度,令人不敢恭維!!請自重^^

最後,我其實都無義務去填補你既所謂遺憾!
職業只係一種身份以及令你每個月有收入的媒介,而唔係一個"性收集品"...
唔係要儲夠同唔同職業既人做,就顯得你好威...

我思想係開放...但要玩都有好原則...同埋好高要求...
大言不慚既人,我同佢做朋友都無興趣!

請便~

引用:
原帖由 0.5 於 2008-5-11 09:01 AM 發表

不過我最鍾意都係MISS YAN !!  MISS YANN =]]
都唔知係唔係架:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ivan1025 於 2008-5-11 02:03 AM 發表

你冷靜d啦......
知你勁喇.....唔使好似覺得自己搞過好多女仔就巴閉咁既...:smile_39:
你係唔係我識得0個個ivan???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆