上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  652.4k

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-9 11:44 PM 發表

咁係好定唔好呢?
好! 對一個男人泥講, 絕對係好. I LOVE IT MYSELF. BEEN ADDICTED TO UR STORY LOL   
如果選呢個論壇既最令人引起性幻想的人物, 我一定投你

引用:
原帖由 0.5 於 2008-5-9 11:56 PM 發表

好! 對一個男人泥講, 絕對係好. I LOVE IT MYSELF. BEEN ADDICTED TO UR STORY LOL   
同意同意!
而家上親網必定做嘅一件事就係來呢到睇有無更新或留言!:smile_35:
我相信吾止我!妳話 miss yan 你幾有吸引力呢!

引用:
原帖由 0.5 於 2008-5-9 11:56 PM 發表

多謝你既誇獎喇 ^^
出面多左2個新人...一個miss一個護士,你地又多左選擇!

引用:
原帖由 savio6xx 於 2008-5-10 12:49 PM 發表

同意同意!
而家上親網必定做嘅一件事就係來呢到睇有無更新或留言!:smile_35:
我相信吾止我!妳話 miss yan 你幾有吸引力呢!
多謝你呢....希望我寫既野唔會令你地失望啦

好好睇呀!!超正:smile_40: :smile_40:

我想問係咪真架?有咁淫亂既老師:smile_41:

引用:
原帖由 天使晴 於 2008-5-10 02:40 PM 發表
我想問係咪真架?有咁淫亂既老師:smile_41:
係唔係真,唔重要啦...我寫得enjoy,你地睇得開心就得^^

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-10 02:44 PM 發表

係唔係真,唔重要啦...我寫得enjoy,你地睇得開心就得^^
同意同意!呢兩句我都講過!最緊要大家happy!
好心急想睇個故仔嘅發展!尤其亞邦出賣你當雞甘買比herry玩!重要當妳係狗甘拖出去做聖誕大餐比人仆!我諗herry佢地吾係人甘品!佢嘅眼神都話屌硬妳!就係知妳係靚miss至肯比錢!一定玩番夠本夾凌辱妳嘅身分!正丫!:smile_47:
如玩你嘅賓客中真係有個佃佬或朋友讀妳學校!咁......................硬哂啦!点算.

第一次睇咁長既文:smile_30:
故事好精彩
但如果描寫多d中間既過程同用多d形容詞會更好
(一個學生評miss,,好似冇咁既資格:smile_43: )
愈睇愈覺得亞恆同jimmy好幸福:smile_30:
可以識到個咁正既miss:smile_40:
番學就專心教書
放學就:smile_30:
我都好想有個咁既miss:smile_40:
期待你既作品

>>>已刪除<<<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆