上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  652.4k

>>>已刪除<<<

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-11 10:39 AM 發表

多謝你既意見呀...其實唔係話學生就無資料俾意見既...

做愛既過程我係寫得好少,係刻意咁做的
因為如果大家要睇做愛既過程,出面大把...
所以我寧願花多d筆墨去描寫心理狀況,好過寫咩插插插...點做點做...

...
我又完全同意 miss 講嘅喎!
做嘅過程係重要!但描寫主體在事件上的心理過程更好看!就如看色情電影,開場插到散場有乜好睇!要有劇情令人投入先至得!
好高興知道 miss 寫作中,寫到一定長度才貼也好!太短反而會睇得好吊癮!肯定我們的等待絕對值得的啦!:smile_35:
知道miss 呢個月好忙!又要照顧我地班色狼!而家重要妳忍受一d又天真又儍嘅說話!辛苦哂!支持 miss yan!:smile_38:

>>>已刪除<<<

引用:
原帖由 edcry 於 2008-5-11 12:12 PM 發表

哈!!呢啲係咪叫做講一套、做一套呢?嚟呢一度唔講小西講乜嘢?所有擺上嚟嘅 post 邊一篇唔係講小西呢?

你嗰幾篇所謂幻想小説,邊一篇冇講小西呢?係咪妳ࡺ ...
我話你大言不慚,唔係指你既幻想...係指你既語氣!
講一套做一套?我無喎...不過唔會同你做之嘛...唔代表其他人唔得!!!

算吧啦你...我係淫,我認架...但無論係我,定係小說入面既missyan,都對你無好感!

幻想唔係唔可以呀,咁你咪慢慢幻想,自己diy攪掂囉...無問題架!但唔好0係度吠!

大家都唔需要再回應edcry的留言

告一段落吧!由佢一人幻想...

引用:
原帖由 savio6xx 於 2008-5-11 12:22 PM 發表

我又完全同意 miss 講嘅喎!
做嘅過程係重要!但描寫主體在事件上的心理過程更好看!就如看色情電影,開場插到散場有乜好睇!要有劇情令人投入先至得!
好高興知道 miss 寫作中,寫到一定長度才貼也好!太短反而 ...
我都覺得你講得岩,有情節先好睇架^^

thx for sharing!

我都好中意MISS YAN呀><''
唔知點解...睇到妳D文,
我對妳反而冇性幻想啵=3=
我好想同妳一齊咋>@<
不過...可借啦...小弟太幼齒咯....
唔知MISS嘗唔嘗面同小朋友我做個朋友呢??

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-9 11:43 PM 發表

多謝你既支持 ^^
我會一直支持妳咖><'''

唔理人既....
MISS唔嘗面=3=
好失望....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆