上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  652.4k

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-11 10:48 AM 發表

你係唔係我識得0個個ivan???
咪就係我囉....哈哈
:smile_30: ...

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-11 12:45 PM 發表
大家都唔需要再回應edcry的留言
告一段落吧!由佢一人幻想...
我都係好奇入黎睇下,點解一個咸古會有咁多回帖?原來係一群學生哥幻想住同miss造愛!無可厚非,我都做過學生,亦曾經有過這様的幻想!故事當然吸引!一路睇落去亦都確定miss既身份,因為好多學生哥提出一些學術上既問題,你都可以為他們一一解答!

不過,missyan ,今次你就唔啱喇!啱聽嘅就卿卿我我!

而家俾妳咁難得遇到一個咁頑劣既學生(我指 edcry),作為教師,係唔係應該循循善誘,引導佢入去你真正既内心世界呢?最終得到佢既應同,咁個滿足感係唔係比而家附和你既 fan 屎更加大呢?

唔啱聽嘅就叫人唔好喺度亂吠不特止!仲要煽動其他 fan 屎唔需要再回應edcry的留言,以你咁樣既修為,已經可以推翻之前既判斷,你根本就唔係一個miss!算你係敎師,極其量都係一個鬱鬱不得志,誤人子弟既男教師!既然不堪壓力,奉勸閣下一句,轉行把啦!無謂喺度欺騙啲無知小朋友既感情,來尋找自己心靈上空虚既慰藉吖!:smile_39:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-5-11 04:43 PM 發表

""""""""我都係好奇入黎睇下,點解一個咸古會有咁多回帖?原來係一群學生哥幻想住同miss造愛!無可厚非,我都做過學生,亦曾經有過這様的幻想!故事當然吸引!一路睇落去亦都確定miss既身份,因為好多學生哥提出一些 ...
不過,missyan ,今次你就唔啱喇!啱聽嘅就卿卿我我!"""""""""""""""""""

而家俾妳咁難得遇到一個咁頑劣既學生(我指 edcry),作為教師,係唔係應該循循善誘,引導佢入去你真正既内心世界呢?最終得到佢既應同,咁個滿足感係唔係比而家附和你既 fan 屎更加大呢?

針對呢個回應,我覺得你首先要攪清楚一件事,點解因為我係miss,就要我放工都要做miss呢?
如果你係一個從事服務性行業既人,放左工...係唔係都要處處卑躬屈膝咁去服侍人呢?
如果你係一個醫生,放左工之後,係唔係都要不停去解答所有人既醫學或有關健康上既問題?

職業...職業...只係一種身份,任何人都需要有放工既時候...

此外,如果我真係一個100%正統既教師,我根本就唔會寫呢種小說,你仲叫我對呢度既網友循循善誘????會唔會荒謬左d?

另外,我根本唔需要所有人既認同...而我既工作,已經俾我好大滿足感...總之無論我0係度講咩都好...面對我所教既學生,我係一個絕對盡責既miss...0係呢度,我根本唔需要做miss...

""""""""""""""唔啱聽嘅就叫人唔好喺度亂吠不特止!仲要煽動其他 fan 屎唔需要再回應edcry的留言,以你咁樣既修為,已經可以推翻之前既判斷,你根本就唔係一個miss!""""""""""""""""""""

曾經有網友為左撐我,0係呢度同某討厭我既人發生罵戰,然後支持我既人受到不必要的pm騷擾...我叫大家唔好回應,我用詞係衰架,我刻意的...我用意係點,作為版主既我,無必要同你交代!!!!!!!!!!

"""""""""""""算你係敎師,極其量都係一個鬱鬱不得志,誤人子弟既男教師!既然不堪壓力,奉勸閣下一句,轉行把啦!無謂喺度欺騙啲無知小朋友既感情,來尋找自己心靈上空虚既慰藉吖!:smile_39:""""""""""""""

呢個係一個好大既指控...哈哈!!!!我係男教師???一定無可能架喇,我有見過2個0係呢版識既男網友,同過好多人傾電話,係男定女,無必要討論!!!

轉行??我會架,不過唔係因為你呢幾句廢話,就靠我對1個人既回應,就對我下判斷,我真係覺得你好無腦.....

最後重覆一次,我係老師,但唔係24小時,對住任何人都係老師身份.....你自己都要放工時間,點解對我咁苛刻????公平嗎?????

至於我點回應人,係我自己既事,唔好用我既職業去衡量我,去要求我做到你心目中既要求...

謝謝你既回應...雖然荒謬,不過我鍾意思辯既過程...可惜的是...你未夠班!

引用:
原帖由 包爺 於 2008-5-11 01:05 PM 發表
我都好中意MISS YAN呀>@<
不過...可借啦...小弟太幼齒咯....
唔知MISS嘗唔嘗面同小朋友我做個朋友呢??
想同我一齊?

做我男朋友好辛苦架...我要好大自由度...

好A~~~~

我最唔中意D女朋友日日管....

引用:
原帖由 edcry 於 2008-5-10 06:39 PM 發表
一口氣睇哂妳啲回帖!發覺比妳寫的文章還有趣!

不同反應,不同意見,總括嚟講支持 Miss Yan 嘅人比較多!恭喜!
但反對嘅人只會落得俾人閙到仆街、自動消失嘅下場!更加值 ...
你有冇搞過呀?
miss都唔尊重?
人地都唔會好似你所想的那樣!!!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-11 10:36 AM 發表

呢一part而家寫緊,其實都寫左幾多,不過想寫哂先一次過post....
5月係好忙的時間...希望大家唔好介意我好慢...
唔緊要,工作要緊,改哂試卷先啦!
support you!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-5-11 04:43 PM 發表

我都係好奇入黎睇下,點解一個咸古會有咁多回帖?原來係一群學生哥幻想住同miss造愛!無可厚非,我都做過學生,亦曾經有過這様的幻想!故事當然吸引!一路睇落去亦都確定miss既身份,因為好多學生哥提出一些 ...
我覺得無論點都好,樓主都有自由去選擇。
我也想同miss yan交個朋友,但她有自由去選擇。

睇完之後有幻想,唔等於需要公告天下。
如果這兩住版友有幻想,他亦可以將自己的幻想以他自己所想的故事去分享,但唔等於需要好直接地將自己睇完之後的感想直接寫出來。

見到咁多人係到噪
有D野想講
論壇雖然有自由發言空間
但係邊D野應該講邊D野唔應該講
相信係到既人唔細
面係人地比,假下自己掉
無必要再講埋D令人覺得你幼稚既說話
比板長見到大家都冇益處
何況大家都只係想入黎睇下故仔
輕鬆下刺激下
沒謂做D令大家又冇MOD自己又冇面既野
再係咁落去只會不歡而散