上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  652.4k

MISS YAN~想同你做個朋友牙 唔知得唔得:smile_41:

Miss

不跟我一起

浪費你的青春

>>>已刪除<<<

回覆 686# 的帖子

放左工仲要去"俾多啲時間去諗下,探討下有乜嘢更好嘅教學方法,去引導啲學生好過啦!",
上下網就係"乜嘢準備工夫都唔做"

施主你真係一個勤奮努力既

回覆 686# 的帖子

放左工仲要去"俾多啲時間去諗下,探討下有乜嘢更好嘅教學方法,去引導啲學生好過啦!",
上下網就係"乜嘢準備工夫都唔做"

施主你真係一個勤奮努力,站在道德喜瑪拉阿山,而又唔洗放工....既淫虫
邊個夠膽話香港無竸爭力,施主你以身作則,出去做個人辦俾佢地見識見識!!!

点解有d人甘難為自已!吾鐘意米吾好入來睇啦!各位大佬,外面重有好多咸古任妳睇!吾好哂時間係d你吾鐘意嘅野度!除非妳鐘意嘅係撩事鬪非!

miss 你d回覆有道理之餘亦好鬼死絕!同你個古仔一樣都好吸引!鼓掌致敬好嘢:smile_30:

>>>已刪除<<<

好啦...最後一次作出某無聊人的回應喇!

我係唔係一個好miss,你無睇過我教書,無見識過我對工作既認真,都係0個句,你無資格去批評我!

我唔知閣下係從事咩工作,無論係咩工作,都有壓力,係唔係24小時都0係度諗住點樣做好自己份工,先叫盡責呢?係唔係少少relax空間都唔值得俾自己呢?

呢幾日放假,多d上黎又係我錯??又會誤人子弟既...我做野係唔需要話俾人聽,如果msn有add到我既朋友都知我有幾忙...你???你咪一直亂咁去批評人!

你咁大篇謬論...幾荒謬都好,我都只係針對你對我既指控作出回應,我從來都無從你既言語去批評你對工作既態度...甚至好武斷咁去衡量你既為人,因為我覺得人...係永遠唔止得一面,就算你講呢d說話,可能你依然係一個好員工,甚至係好情人...好兒子...呢一樣,就係我同你最大既分別...

大家0係網上萍水相逢,何必處處就憑一點點所謂的言談,去為對方下一個咁苛刻的指控?

relax d啦.....你又唔識我,我又唔識你,你話我你會開心d咩??但你真係...未夠班!

因為你既回應,都唔係針對我既回應,混淆視聽???低手也!

這是性色文學區,是供人發表文章的地方.其原意亦不是供人討論的地方,因有人作出舉報,故將該主題關上.
此外因edcry兄拒收PM,因此左這處回覆閣下提問.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆