47 12345
上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
46  26.1k

:smile_40: S兄, 出巨著一定支持 !!!!

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-7 09:35 AM 發表
"戰爭篇" 之呷醋案例

1. 與她的朋友一起食飯. 問多了她朋友的事. 她會很生氣地說 "你做乜問佢咁多嘢呀? 你係咪想溝佢?"

2. 你送了禮物給她. 她會突然嚴厲質問你 "你有冇送過嘢畀 ...
:smile_13: Same case, 我都試過!!!!!!!

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-8 12:40 AM 發表

強弱懸殊,客人不大敗者幾稀矣!
:smile_39:  Yes agree!!!!

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-8 06:03 PM 發表

我覺得S兄對囡囡的態度. 其立足點在"尊重"兩個字. 你唔會用憐憫或鄙視眼光去睇囡囡. 而係用一種平等及平常心去對待她們.
:smile_38:  Agree!! 我識得既泰妹都讚S兄係 No.1 Good Man !!!

:smile_38:  多謝車版 hight night, 置頂仲正, Lee 編嘢可以救到好Q多沉船 C Hing!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-3 10:10 AM 發表
事件三.

在我的概念,囡囡因為工作的需要,所以對待客人,包括"生客""熟客""好客""衰客""男友客人" 等等,全都是使用KY及安全套,這是侍客的絕對使用工具 100% 無從爭拗。但某日,有件 "震撼心靈" 的事情讓我知道了,它將我原來很堅定的概念 "完全性" "徹底性" 地推翻了。

我知有個別囡囡為了"金錢利益" 為了 "征服""取悅" 她的 "男友客人" 竟然甘願放棄身邊真正男朋友的信任關係。她出於保護自己愛人的心態,她要求和真正男朋友親熱時,一定堅持採取安全措施,要求男朋友必定要使用安全套,但反而和其他"男友客人" 肉搏時,就完全把自己的安全豁出去,竟然與大部份 "男友客人" 不設防的 "打真軍", 來換取 "男友客人" 的信任和更長久的關係。
  真係震撼, 好驚, 邊個有份快Dee去驗身!!!!

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-10 09:46 AM 發表

"咪黎幾隻騎呢鬼做吓應聲蟲自已就鬆毛鬆翼以為自己有好多Fans先得?br />
C-Hing過咗火喎. 大家討論問題. ?br />
呢句說話一樣可以用番你身上. 去到最後又變嗌交收場. 唔好咁啦.
:smile_38:  挑! 咪又係自認天子嗰Dee, 比人講中痛處, 係度撩交打!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-10 10:01 AM 發表

....我唱衰女女的行為....已經在科林出現了一段好長的時間....由最初的網名 h446848 發表的文章留言......到現都到超過–年以上.....我的言論都好清淅....囡囡們都只係專業......沉船者要三思.....可能在師兄角度睇是 "唱衰".....可能在其他師兄角度睇是 "提醒".....
:smile_13:  一年前係 H兄提醒左我!!

引用:
原帖由 ~大老鼠~ 於 2008-1-11 10:27 AM 發表
樓主
請問你仲有冇多D相關o既作品呢
我想睇多D,我想上番水:smile_13:
唔想再沉落去:smile_42: :smile_42: :smile_42:  
:smile_38:  車版, lee篇文可以打救萬千船民, 強烈要求置頂!!!!!

引用:
原帖由 samwin 於 2008-1-11 12:39 PM 發表

其實你對囡囡巳經做得好好,你有這樣的 "忍" 巳經是好高的情操:smile_34:

:smile_38:  係驚天地泣鬼神既境界!!!!

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆