上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
46  26.1k

引用:
原帖由 delongay 於 2008-1-12 02:50 AM 發表
師兄既文....真係好有警世作用~
:smile_38:  強烈要求置頂!!!!

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 10:08 AM 發表

haha~~師兄真的放下了?haha~~只是見到師兄之前的留言,我的小心眼又發作ja...

以下是s兄在其他port的留言copy:

"如果一個女人陪一個自己唔愛既人吃喝玩樂.....係過著一種沒有靈魂的日子.... ...
:smile_38: 我係S兄粉絲, 見到God兄之前的留言, 我的小心眼都發作, 去片.............

問:
請問各位C Hing, 如果囡囡主動係ML時唔用condom,代表什麼?代表佢沉你或當你係一個好好的客人?各位又會點處理?

答:
KitTengKoon兄咁你識個囡囡幾耐先,因如3個月以上,泰妹通常要返泰國一次,佢有冇比佢泰國電話你?又或走後有冇搵你和對你一樣咁好?
又或你有冇對囡囡好大手筆咁?
所以佢可能對你有feel,又可能係為咗hold,
s兄所講要成件個案睇,單一事件很難講的。ute 兄咁,冇比好多錢,囡囡又帶曬佢見d朋友咁,條女就最少對佢有d feel!(我估...)
你自己恆量吓la!
(
不知s兄和ute兄見過面ma?)

答:
完全明白,因戀愛中的男女,往往是瞎目的,但現在只是單瞎定雙瞎問題ja...
其實你問s兄或任何人的意見也只會叫你"回頭是岸,d上岸la,師主",因泰國囡囡只是適合交易,因她們服務最專業,但沉她們就最冇結果的(就算佢真心鍾意你都冇用,會有其他種種原因分開的),我想這就是s兄為何不停讚泰妹點好點好,但一有兄弟沉船就叫人諗清楚先的原因...
如你鍾意佢,嚫早幫嚫多佢幾次la!
如果師兄想玩沉船feel,祖國囡囡成功的機會會大d!
原因?
你看看網上沉船成功的例子便知(只是成功的機會會大d,不是一定成功,d祖國囡囡更差!)

:smile_38:  我話God兄先係當事人, 比S兄講中痛處, 係度發脾氣 !!!! 邊個啱邊個錯都好, S兄就真係拉我上水面, 私下講好多嘢比我知, 依家我重係泰妹粉絲!!!! 不過由自欺的客人做佐理性的客人!!!

引用:
原帖由 mwk_h 於 2008-1-14 11:35 PM 發表

真心話, 我所認識的囡囡都說S兄是一級好人.
:smile_38:  Agree X 1000 !!!!! 我上過20幾件泰記, 個個都對S兄讚不絕口, 真係我偶像!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-15 10:14 AM 發表

...多謝師兄....肯幫我跟錯別字....我 D文采....真係唔多掂......

...師兄我可能多心.....小心眼......你用唔同身份留言......我相信只出於善意....和關心囡囡立場出發....請你 ...
:smile_39:  鬼鼠!!!!!!

引用:
原帖由 dzdz 於 2008-1-15 12:40 PM 發表
I have been with a girl for 4-5 months...

feel a bit so hard...
'cos I still cannot fully trust her... even she seems alright...

She was quit her job..
and like never asked me for money.. ...
  條女4-5月就沉你, 小心 Dee 拉 C-hing !!!

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-16 04:56 PM 發表

見師兄你常常叫人可以如實公開你的事,我就說一件吧!
因這件事只關乎師兄你,和囡囡無關,還可以幫你的囡囡証明她是否"心理變態"和"無情"...
這件事不知有多少人知(可能大部份人知 ...
:smile_38:  S兄講過我知佢結左婚, 係唔係全部囡囡知就唔肯定, 不過我識得既囡囡都知, S兄咁都溝到囡囡, 所以我先封佢做偶像!!!!

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-16 11:53 AM 發表

是你在網上認識了一位知心朋友,你將自己的經歷和背景也一一細說給
他聽,而他以一個過來人身份,用他的經驗幫你分析,最後你清醒了,這是
一段虛假的感情,從此變成一個理性的客人...
在"反"面看來可以是以下內容純屬虛構,請勿動氣!)
他知道了你的事後,就立即開始他職位的工作,其實在之前的文中他自己
也曾提及工作範圍包括了...(我只是將他文中所說曾做的事代入你的個
案)
一.收集情報,幫囡囡們看看這男人是否有"投資"潛力,摸清他們的底和"
弱點"方便日後囡囡操縱。(當然也可以在沉船客身上得知囡囡們更多
的情報,以供日後掌握囡囡,和對另一位沉船客/網友時,更有說服力la...)
二.如沒有潛力的客,囡囡當然不想浪費太多時間la,就由他出面"提點"或
"嚇走"這班大情聖...
:smile_38: C-Hing 有道理!!! 我估我係第二種 !!! :')

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-16 05:42 PM 發表

haha~~ 一看師兄你就知你係衝動派人士,haha~~
如s兄一口否識他是未婚我也沒辦法,甚至全部人也從此不會相信我講的事tim,但師兄你一出來証實,咪全世界都知道我真的知道你偶像的事
o羅...haha~~
我已說了 ...
:smile_30: :smile_30:  哈哈!!! 比 C-hing 過左一楝添, 細佬我以前問H兄(S兄前身) 點解你有老婆都溝到囡囡, 佢話囡囡中意佢敢作敢為喎!!!! S兄以前答應你唔公開, 見有人講開我先講詐!!!!

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-16 10:27 PM 發表
Sawatdee師兄已婚一事被公開,相信好多師兄、粉絲知道都會好震驚!
對佢嘅公信力的確有一定影響,因為佢的確隱瞞了一啲好關鍵性嘅事實,
錯誤引導了好多人對事件嘅睇法。

攪婚外 ...
:smile_30: :smile_30:  哈哈!!! S兄第一號粉絲, 我一Dee 都唔震驚, 因為我年幾前就知!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-16 11:30 PM 發表

....師兄....相信你知我既故事係好表面.....你一直認為我放唔低......好痛苦.....所以我想唱衰囡囡....我本來約好囡囡去玩幾日之後佢返歸...乜野都安排好晒......當晚佢遲佐返.....佢返來後就飛的去碼頭....買完非排隊過關.....問佢點解夜返.....佢就話比我知 "他".....我就即炳囡囡....點解唔早講...... "他".是囡囡一直等待的人.....走既應該係我.....我船非同安排好晒既野全部都唔要.....即坐的士送囡囡找 "他"......之後既野就真係唔講得.....係我陪囡囡上天堂.....我有唔開心....但冇痛苦.....我一早預在.....這都是我同囡囡既共識.....我冇咁屎忽痕....右手送囡囡上天堂....左手拉返佢落地獄.....
:smile_42:  S兄, 你果然唔係正常人!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆