上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
64  26.2k

引用:
原帖由 HAHAPONG 於 2008-1-23 11:11 AM 發表
已經唔見"澳遊吹水區", 可能版主已經做緊野~~~多謝英明的版主~~!!!:smile_38: :smile_30:
.....

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-24 12:21 AM 發表

:smile_38:  細佬做最後努力, 望車版回心轉意, 做福萬千船民呀!!!!
內遊板各 C-Hing 回應, 車版明察呀!!!!
我睇鰦頭兩篇仲未睇完,不過都要回帖支持你,內容好有剖析力,成篇好似科研論文咁有學術 ...
...........

........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-24 03:48 PM 發表

:smile_38:  攪物呀S兄?? 冇嘢睇!!!!
.....收到 "神" 的指示....要收口...要收筆...要收皮....抱歉...

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-24 11:14 PM 發表

s兄咁做,一定有佢苦衷(e.g.餘情未了,囡囡有打手要丙佢一獲,囡囡要爆佢婚外情等等),睇在s兄長期為淫民服務份上,大家原諒佢吧
首先我既行為唔值得表揚....亦唔好學...我太太一直都知囡囡的存在.....太太都有上黎睇我留言....我做得出就唔怕比人知....今次係谷住度氣收口....我轉左去沉船台吹水....立場好一致.....全部會員都係沉船客.....講野唔洗就住就住.....係小圈子........我係被邀請入會....所以唔知點入會...再見各位........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆